Ο μπασκετικός Απόλλων ανακοίνωσε δύο νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στις τάξεις του, ως καλαθοσφαιριστές. Τον 22χρονο play maker Αλέξανδρο Πετρίδη (φωτο πάνω με τον Φώτη Μπαλτίδη) από τον Ζέφυρο και τον 19χρονο shooting guard Βασίλη Αναστασάκη (φωτο κάτω) από την ΑΕ Πεντέλης Αττικής.

 

Οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Πετρίδη Αλέξανδρο. Ο 22χρονος παίκτης που έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στη θέση Πλέυ μέικερ (1) Ξεκίνησε από την ακαδημία του Αχιλλέα Τριανδρίας και μετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα Παιδικό, Εφηβικό ( 3η θέση F4 και Κ21 EΦHBIKO KAI K20 (Πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ.Θ) Κατόπιν αγωνίστηκε τnν Περίοδο 2017-2018 & 2018-2019 στον Αστέρα Σίνδου (Γ´ Εθνική ) και την περυσινή περίοδο 2019-2020 στον Ζέφυρο ·Γ´ Εθνική) Η οικογένεια του Απόλλωνα καλωσορίζει τον νεαρό μας παίκτη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας.

 

 

Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Αναστασάκη Βασίλη. Ο 19χρονος παίκτης που έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση Σούτινγκ γκαρντ (2) ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία το 2013 στην Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα. Η οικογένεια του Απόλλωνα καλωσορίζει τον νεαρό μας παίκτη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τον Σύλλογό μας.