Με την ανανέωση συνεργασίας των προπονητών Πολυμένη και Κασικτσόγλου ξεκίνησε πριν τρεις περίπου εβδομάδες ο σχεδιασμός στο Τμήμα Μπάσκετ του Απόλλωνα.

Ακολούθησαν οι ανανεώσεις συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Λαγό και Θωμά Γκαντίδη.

Παράλληλα ο προπονητής Γιώργος Μιχαϊλίδης ανέλαβε τα τμήματα Εφήβων και Παίδων.

 

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Οι ανακοινώσεις

 

 

Για Πολυμένη – Κασικτσόγλου (φωτο πάνω)

 

Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τους προπονητές Θόδωρο Πολυμένη και Μιχάλη Κασικτσόγλου .

 

Μετά την ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά που διανύσαμε και μην ξεφεύγοντας από τον στόχο που έχει τεθεί τα τελευταία δύο χρόνια , για την δημιουργία τμημάτων με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας η Διόικηση του Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ,προχώρησε στην συμφωνία τους προπονητές των τμημάτων ανδρών και γυναικών αντίστοιχα .

 

Ο Coach Πολυμένης ως Υπεύθυνος όλων των τμημάτων καλαθοσφαίρισης , θα έχει την ευθύνη της οργάνωσης , που σε συνεργασία με τον Coach Μιχάλη Κασικτσόγλου ως υπεύθυνο των τμημάτων γυναικών θα οργανώσουν τα τμήματα με υψηλότερους στόχους τόσο των τμημάτων ανδρών και γυναικών , αλλά το σημαντικότερο των τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών (τμήματα νέων Κ21 , εφήβων , παίδων , νεανίδων , κορασίδων ) .

 

Επίσης παράλληλα ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας του Γρηγόρη Αντώνη στενού συνεργάτη του Θόδωρου Πολυμένη .

 

 

 

Για Λαγό

 

Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή μας Δημήτρη Λαγό .

Ο Δημήτρης θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές του θα προσπαθήσουν να φέρουν την ομάδα μας στις υψηλότερες θέσεις στην απαιτητική νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 .

Δημήτρη καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας .

 

 

Για Γκαντίδη

 

Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή μας Γκαντίδη Θωμά.

Ο Θωμάς θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές του θα προσπαθήσουν να φέρουν την ομάδα μας στις υψηλότερες θέσεις στην απαιτητική νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 .

Θωμά καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας .

 

 

Για Μιχαηλίδη Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Μιχαϊλίδη αναλαμβάνοντας τα τμήματα Εφήβων και Παίδων.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και μέλος του ΣΕΠΚ. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1991 ως προπονητής των τμημάτων υποδομής του Αργοναύτη Καλαμαριάς.Εχει διατελέσει κατά το παρελθόν προπονητής ανδρικών, γυναικείων τμημάτων,τμημάτων υποδομής, καθώς επίσης και υπεύθυνος ακαδημιών καλαθοσφαίρισης.Κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας εργάστηκε στις εξής ομάδες: Αργοναύτης Καλαμαριάς Ηρακλής, ΜΕΝΤ, ΣΑΕ Αστέρια ΕΑΑΘ,Ασβεστοχώρι, Μαχητές Πεύκων, Κεραυνός Αγίου Παύλου,Κένταυροι, Απόλλων Πάτρας, Έσπερος ΑΟΠΑ, Ε.Α. Πατρών, Παναχαϊκή, Αχαγιά 82, Ε.Α. Παραλίας, Σπόρτινγκ Πάτρας. Επίσης έχει διατελέσει υπεύθυνος προπονητής του κλιμακίου της ΕΣΚΑΗ.

 

COACH σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία .