Για μία ακόμη χρονιά η Ε.Π.Σ.Μ. θα συνεργαστεί με τον Τομέα Ιατρικής και ΄Αθλησης του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξετάζονται για την έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο εργαστήριο Αθλητιατρικής του Α.Π.Θ. (οδός Χαριλάου Θέρμης, γυάλινο κτήριο, 2ος όροφος), κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και κατά τις ώρες από 10.00 μέχρι 13.00 και 16.00 μέχρι 19.30.

 

Οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να εξεταστούν για την έκδοση της «Κάρτας Υγείας Αθλητή» θα προσέρχονται πρώτα στη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Μ., θα κανονίζουν ραντεβού καταβάλλοντας το ποσό των 15,00 €.

 

Οι ποδοσφαιριστές απαραίτητα θα προσέρχονται στο ιατρείο του Α.Π.Θ., τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού τους. Θα παραδίδουν στους γιατρούς την «Κάρτα Υγείας Αθλητή» ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και φωτογραφία κολλημένη (όχι συρραπτικό). Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί.

 

Τονίζεται στους ποδοσφαιριστές ότι υποχρεούνται να προσκομίζουν στον διαιτητή την Κάρτα Υγείας Αθλητή μαζί με το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες ποδοσφαίρου, στις προπονήσεις του σωματείου τους, αλλά και σε καμία άλλη αθλητική δραστηριότητα. Η «Κάρτα Υγείας Αθλητή» αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή, βρίσκεται μόνον στην κατοχή του και ισχύει για ένα (1) ημερολογιακό έτος από τη θεώρησή της.

 

Υπενθυμίζεται στους ποδοσφαιριστές ότι δύνανται να θεωρήσουν την Κάρτα Υγείας Αθλητή και σε δημόσια νοσοκομεία ή σε γιατρούς που έχουν πιστοποίηση από το Ε.Κ.Α.Ε..

 

Πηγή: Insport.gr