Ο Ποσειδώνας (φωτο) ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ κερδίζοντας 1-0 τον ΑΟ Καρδίας, ο οποίος είχε καλά διαστήματα, αλλά η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν εκείνη που κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

1

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ

0

 

 

Οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί με τον Δούμα στο πρώτο διάστημα του αγώνα, όταν το σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. Στην “απάντηση” της Καρδίας ο Στεφανίδης ‘ήταν εκεί και ο Ποσειδώνας είχε πολύ επικίνδυνη φάση με σουτ του Κόκρα, που έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ζαδικόπουλου. Έφτασε το 41ο λεπτό και ο Αθανασιάδης εκτέλεσε ψηλοκρεμαστά το μακρινό φάουλ, αλλά η κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα και το ολέθριο λάθος του είχε ως αποτέλεσμα το 1-0 για την ομάδα της Καλαμαριάς.

 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, αλλά χωρίς επικίνδυνη φάση για τα καρέ του Σταυριανίδη, ενώ οι γηπεδούχοι έβρισκαν χώρους και απείλησαν με σουτ του Καρατζιώτη, το οποίο εξουδετέρωσε ο Ζαδικόπουλος. Η καλή φάση του ΟΑΚ πέρασε χωρίς αποτέλεσμα σε συρτό σουτ από τον Χρυσοστόμου, ο Μπουζάκης ήταν πολύ άστοχος και στο 94ο λεπτό ο Φουτσιτζής σούτερε πολύ ψηλά από ευνοϊκότατη θέση για να ισοφαρίσει.

 

Ακολουθεί video με φάσεις του αγώνα.

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Βασίλης Δέλλιος): Σταυριανίδης, Μπακαλούδης, Χαριτίδης, Κούκρας, Δαναδιάδης, Δούμας, Αθανασιάδης, Πιαστόπουλος, Πουρσανίδης, Τζόγκας, Ευθαλίδης

 

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ: Ζαδικόπουλος, Κουκουρώνας, Στάθης, Μπιμπισίδης, Φουτσιτζής, Τσάρας, Χρυσοστόμου Γ., Μπουζάκης, Στρουμπίνης, Τσάμι, Μαχαλάκου