Φιλικό αγώνα στην Πάτρα έδωσαν οι Παλαίμαχοι του Απόλλωνα και μάλιστα επικράτησαν της Παναχαϊκής με σκορ 0-1, από το γκολ του Κώστα Κάκογλου. Οι βετεράνοι του Απόλλωνα έκαναν σχετική ανάρτηση στα media, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

 

Η διοίκηση των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση των παλαιμάχων της Παναχαϊκής και ιδιαίτερα τον κύριο Καραπιτσο Χρήστο για την άψογη φιλοξενία που μας προσέφερε στα πλαίσια της διεξαγωγής φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ιστορικών σωματείων. Μεταξύ των πολλών σημαντικών ονομάτων του παρελθόντος που αγωνίστηκαν ήταν και του πρώην διεθνή τερματοφύλακα Γιώργου Μυρτσου που αγωνίστηκε με την ομάδα της Παναχαϊκής καθώς ένας σταθμός στην καριέρα του ήταν και η ομάδα της Αχαΐας.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

0 1

ΣΚΟΡΕΡ: ΚΑΚΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ήταν:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: ΜΥΡΤΣΟΣ Γ, ΑΝΔΡΟΎΤΣΟΣ Κ, ΖΕΡΔΕΒΑΣ Γ, ΑΡΓΥΡΌΠΟΥΛΟΣ Δ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Φ, ΑΝΔΡΙΕΛΟΣ Χ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Χ, ΜΙΚΕΣ Χ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Α, ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ Β, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΑΝ, ΖΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ , ΓΚΑΔΟΛΟΣ Π, ΚΟΥΓΙΑΣ Χ, ΣΠΑΝΟΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Μ, ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Χ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Β, ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ, ΛΟΖΑΡΗΣ Σ

ΚΌΟΥΤΣ :ΚΑΡΑΠΙΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΑΠΟΛΛΩΝ: , ΤΣΙΜΤΣΩΝΗΣ Δ, ΚΑΚΟΓΛΟΥ Κ, ΜΠΑΛΤΟΥΝΑΣ Δ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κ, ΣΑΠΑΡΙΔΗΣ ΣΠ, ΜΠΟΥΡΔΑΜΗΣ Δ, ΠΑΡΑΛΙΚΗΣ Γ , ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ Σ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ ΙΩΑΝ, ΚΑΚΟΓΛΟΥ ΑΘ, ΜΠΑΚΑΣ ΠΑΝ.

ΚΟΥΟΤΣ:ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Κ

ΒΟΗΘΟΣ:ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ Μ

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκησή μας,τίμησε των "αιώνιο έφηβο " Δημήτρη Μπαλτουνα για την πολυετή προσφορά του, για το ήθος του αλλά και για την αφοσίωση του στο σύλλογο μας, καθώς αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.