Το τέλος του Αυγούστου ολοκλήρωσε και την σεζόν για τους Παλαίμαχους του Απόλλωνα, οι οποίοι είχαν πλούσια δράση εν μέσω πρωτόγνωρων αντιξοοτήτων στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Οι Βετερανοι Απολλωνα Καλαμαριας σηματοδότησαν με ανακοίνωση το τέλος της σεζόν.

 

Η ανακοίνωση των Βετερανων Απολλωνα Καλαμαριας

Ακόμα μια αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της (31-08-2019 31-08-2020)

Ο απολογισμός αυτής της δύσκολης χρόνιας για όλο το κόσμο φέρνει το σύλλογος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ να έχει καταφέρει αρκετά και σημαντικά πράγματα.

Έδωσε μια σειρά από φιλικά παιχνίδια 15 τον αριθμό,πολλά εξ αυτών για φιλανθρωπικό σκοπό με τελικό απολογισμό 9 νίκες 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Δημιούργησε τράπεζα αίματος για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και για τις οικογένειές τους καθώς και για όσους έχουν ανάγκη. Κράτησε το όνομα του Απόλλωνα Καλαμαριάς ψηλά κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό των αντιπάλων .

Ένωσε αρκετές γενιές ποδοσφαιριστών της ομάδας και δημιούργησε μια ομάδα-οικογένεια με κοινούς στόχους και φιλοδοξίες, που δεν είναι άλλοι από την συνέχιση του θεσμού των παλαιμάχων και την σύνδεση τους με την έννοια της προσφοράς και αλληλεγγύης.

 

Οι ομάδες που αντιμετώπισε είναι οι εξής:

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ 2-3

ΝΕΑΠΟΛΗ -ΑΠΟΛΛΩΝ 2-4

ΑΠΟΛΛΩΝ -ΜΙΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3-3

ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0

ΑΠΟΛΛΩΝ- ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 5-2

ΑΡΗΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ 1-0

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1

ΑΠΟΛΛΩΝ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3-0

ΣΥΚΙΕΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ 3-8

ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ 1-4

ΑΠΟΛΛΩΝ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 3-3

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 3-6

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ -ΑΠΟΛΛΩΝ 0-1

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1-3

Καθώς και ένα παιχνίδι Σάλας στο κλειστό της ΜΙΚΡΑΣ με αντιπάλους επίλεκτους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Είναι απαραίτητο να ευχαριστήσουμε τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου είτε με την αγωνιστική τους παρουσία είτε με την κοινωνική τους προσφορά.

Ευχαριστούμε επίσης όλες τις ομάδες που είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στην ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ αλλά και όλες τις ομάδες που πολύ απλόχερα μας πρόσφεραν την φιλοξενία τους.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε στο κοντινό μέλλον να ξανασυναντηθούμε και να θυμηθούμε τα παλιά ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον

Καλή νέα ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία για όλους.