Την αγωνία τους για τον Απόλλωνα εκφράζουν οι Παλαίμαχοι μέσα από ανακοίνωση του συλλόγου τους. Αρχικά, στις 10 Αυγούστου, καλούσαν κάποιο πρόσωπο από την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου να ενημερώσει για τα τεκταινόμενα και τις προοπτικές της ομάδας. Με νέα πρόσφατη ανακοίνωση πληροφορούν πως δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από την ΠΑΕ και στράφηκαν στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, προκειμένου να διερευνήσουν πιθανές εξελίξεις που θα μπορούσαν να προκύψουν. Αμφότερες οι ανακοινώσεις εμπεριέχουν αμφισβήτηση προς τις ενέργειες και την στάση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

 

 

Η ανακοίνωση μετά την συνάντηση με τον Ερασιτέχνη και την οικογένεια Μπαλτίδη

 

Έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες μέρες ο σύλλογος μας και ενώ απο την πλευρά της ΠΑΕ υπάρχει πλήρης ανυπαρξία,οι κύριοι Τάκης και Φώτης Μπαλτίδης από την πλευρά του ερασιτέχνη δείχνοντας αντανακλαστικά,έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο μας κύριο Κάκογλου, μας επισκέφθηκαν σήμερα στα γραφεία μας.Εκεί παρουσία και αρκετών μελών του συμβουλίου συζητήσαμε για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον Απόλλωνα. Ειδικότερα συζητήσαμε για θέματα των παλαιμάχων,του ερασιτέχνη και κυρίως γι'αυτό που απασχολεί περισσότερο όχι μόνο εμάς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Καλαμαριάς και δεν είναι άλλο από την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ΠΑΕ και τις προοπτικές που υπάρχουν για το μέλλον. Ανταλλάξαμε απόψεις, μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς μας και συμφωνήσαμε πως αυτή η κατάσταση δε μπορεί να συνεχιστεί και πως πρέπει να δωθει ένα τέλος στο σημερινό καθεστώς. Πρέπει να γίνουν πολλά και από όλους τους φορείς και θεσμικούς παράγοντες που βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Γι'αυτό και ο κύριος Μπαλτίδης μας ενημέρωσε πως θα επιδιώξει να κάνει κι άλλες επαφές με σκοπό την συσπείρωση προς τον κοινό αυτό στόχο. Ελπίζουμε να βρεθεί γρήγορα λύση για να συνεχίσει η ομάδα το δρόμο της και να έχει παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανάλογη με την ιστορία της.

 

 

 

Η πρώτη ανακοίνωση της 10ης  Αυγούστου ανέφερε αναλυτικά:

 

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς , εκφράζουμε τον προβληματισμό μας και την αγωνία μας για το τί μέλλει γενέσθαι με την μεγάλη μας αγάπη που λέγεται Απόλλων Καλαμαριάς.

Υπάρχει κάποιος να μας απαντήσει αν υπάρχει διοίκηση και ποιά;

Αν υπάρχουν παίχτες και τεχνικό team;

Αν υπάρχει γήπεδο και προγραμματισμός για τη νέα χρονιά;

Τελικά υπάρχει ομάδα;

Που είναι όλοι όσοι λένε ότι την αγαπούν;

Τι περιμένουν;

Ποιος έχει το δικαίωμα με τις πράξεις του ή την ανυπαρξία του να διασύρει το όνομα της ομάδας;

Κύριοι το όνομα και η ιστορία του συλλόγου ούτε σβήνει ούτε πεθαίνει και αυτή η ιστορία γράφτηκε από ανθρώπους που αγάπησαν και δούλεψαν για την ομάδα. Αν λοιπόν κάποιοι θέλουν να αποτελέσουν κομμάτι αυτής της ιστορίας, πρέπει να κάνουν το ίδιο διαφορετικά το δηλητήριο του Απόλλωνα αργά ή γρήγορα θα τους εξοντώσει.Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Όλοι είναι στην υπηρεσία της ομάδας,από το πιο απλό φίλαθλο μέχρι τον οποιοδήποτε πρόεδρο, μεγαλομέτοχο ή επενδυτή. Ξυπνήστε!!!!

Συνεργαστείτε και αφήστε τα προσωπικά συμφέροντα και εγωισμούς. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, μας έχει ανάγκη όλους όσους τον αγαπάμε και εμείς έχουμε ανάγκη τον ΑΠΟΛΛΩΝ .