Η απόφαση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα να κάνει έξωση στην ΠΑΕ από το γήπεδο της Καλαμαριάς, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Απόλλων Πόντου δεν “κατέβηκε” σε δύο ματς (με Κισσαμικό και Δόξα Δράμας) φέρνει την ομάδα κοντά στον κίνδυνο της οριστικής αποβολής από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Εάν δεν γίνει και τρίτο ματς του Απόλλωνα, με δική του υπαιτιότητα, αυτομάτως αποβάλλεται και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί έδρα των “κοκκινόμαυρων”, όπως προκύπτει από τον ορισμό διαιτητών της 19ης Αγωνιστικής. Το γήπεδο που θα γίνει το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, την Παρασκευή, δεν έχει οριστεί ακόμη, άρα δεν έχει εξασφαλιστεί.

 

Εκείνα της Τρίγλιας και του Μακεδονικού, που έγινανν οι δύο προηγούμενοι εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα, προφανώς, δεν είναι διαθέσιμα αυτή τη φορά. Επομένως οι λύσεις είναι δύο: ένα γήπεδο της Κεντρικής Μακεδονίας που να πληροί και εγγράφως τις προϋποθέσεις για αγώνες της Super League 2 (άρα να αγωνίζεται ήδη σ’ αυτό ομάδα Επαγγελματικής Κατηγορίας), ή κάποιο γήπεδο που θα εξασφαλίσει εγγράφως την άδεια. Μα η δεύτερη περίπτωση απαιτεί γραφειοκρατικές εργασίες και δεν είναι εύκολο να καλυφθούν χρονικά.

Επίσης δεν είναι γνωστή η πίστωση χρόνου που έχει δοθεί στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, προκειμένου να διαθέτει γήπεδο για την Παρασκευή...