Καταπέλτες” από Απόλλωνα και ΠΑΣ Γιάννινα

Έντονες αντιδράσεις προέκυψαν σήμερα μετά από τοποθετήσεις περί “στησίματος” του αγώνα του Απόλλωνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον Πλατανιά. Μετά από αγανακτισμένη τοποθέτηση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη και παράλληλα η ομάδα των Ιωαννίνων προϊδεάζει για κάτι ανάλογο. Οι ισχυρισμοί που ακούστηκαν καταρρίπτονται από μόνοι τους για τον απλό παρατηρητή, αλλά όπως προκύπτει από τοποθετήσεις της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου προσάπτουν κακόβουλες και προθέσεις στους εμπνευστές τους, οπότε και θα πάει μέχρι τέλους αυτή την υπόθεση, όπως όλα δείχνουν...

 

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα αναφέρει:

Ως ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που φοράμε την κοκκινόμαυρη φανέλα, την οποία στο παρελθόν έχουν δοξάσει κάποιοι πολύ καλύτεροι από εμάς. Νιώθουμε ευλογημένοι γι αυτό που ζούμε και κάνουμε μέσα στο γήπεδο ό,τι μας είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ανταποδώσουμε αυτή την τιμή, γνωρίζοντας πως η φανέλα είναι βαριά για τις δικές μας πλάτες σ’ αυτό το στάδιο της ποδοσφαιρικής μας πορείας. Ζούμε το όνειρό μας και είναι ανέντιμο να προσπαθούν κάποιοι να μας δηλητηριάσουν, προσβλέποντας σε τερτίπια που δεν μας αφορούν. Δεν γνωρίζουμε αν κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια για να φτάνουν στο σημείο να μας κατασυκοφαντούν για πράγματα που τα θεωρούμε αρρωστημένα, ακόμη και στο άκουσμά τους. Φυσικά θα ήταν ηθική αυτοκτονία για εμάς να ακολουθήσουμε τους συκοφάντες στον κατήφορό τους, μα ούτε και μπορούμε να δεχθούμε με απάθεια τις όποιες συκοφαντίες τυχάρπαστων και δολοπλόκων. Απευθυνόμαστε στην Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη όσοι μας προσάπτουν ανήκουστα για μας γεγονότα, τα οποία θεωρούμε αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, κακοβουλίας και ματαιοδοξίας.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για την φανέλα του Απόλλωνα και ζητάμε κατανόηση που δεν μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα. Μακάρι να έλθουν σύντομα καλύτερες ημέρες για την Απόλλωνάρα. Ακόμη και χωρίς εμάς.”

 

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ενημέρωσε για τις ενέργειές της:

“Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ έχει αποτανθεί, μέσω των νομίμων διαδικασιών, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95.5” ώστε να εξασφαλίσει τα ηχητικά ντοκουμέντα των τελευταίων ημερών και να προσφύγει στην Δικαιοσύνη, προσδοκώντας να αναδειχθεί η αλήθεια - την οποία εμείς γνωρίζουμε καλύτερα απ’ τον καθένα - και να τιμωρηθούν παραδειγματικά τυχόν συκοφάντες, που επιχειρούν να βλάψουν την προσπάθεια της ομάδας μας και το ποδόσφαιρο, ευρύτερα.”

 

Καταπέλτης και η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα:

“Ακούμε και διαβάζουμε από το πρωί δημοσιεύματα και δηλώσεις ανθρώπων, αγνώστων προς εμάς συμφερόντων, στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν προφανώς εντυπώσεις και ενδεχομένως να επιλύσουν προσωπικές διαφορές, χρησιμοποιώντας την ομάδα μας.

 

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δε θα επιτρέψει ποτέ και σε κανέναν να σπιλώσει το όνομα του ιστορικού μας συλλόγου, πόσο μάλλον εμπλέκοντας μας σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

 

Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι δικαιωματικά στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας όπως πάντα την αξία της στο γήπεδο και μόνη προσήλωση της, είναι η άνοδος στην 1η κατηγορία, εκεί όπου και πρέπει να αγωνίζεται.

 

Δηλώνουμε ευθέως προς όσους προέβησαν σήμερα σε δυσφημιστικές εις βάρος μας δηλώσεις και προς όλες γενικά τις πλευρές και τους εμπλεκόμενους που αναπαράγουν τέτοιου είδους “σκουπίδια”, ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία του ονόματος και της ιστορίας της και για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη η φήμη της.”