Ο Απόλλων “κατέβηκε” στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ηττήθηκε φυσιολογικά (0-5), ωστόσο άλλα είναι τα σπουδαία στην παρούσα φάση...

Η Διοίκηση της ΠΑΕ δρομολογεί την συνέχεια της ομάδας στην Super League 2, ώστε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, και πιθανόν σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα είναι προπονητής ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Στον αντίποδα μαίνονται οι ενέργειες να αποχωρήσει η παρούσα Διοίκηση.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι ουσιαστικά διαδήλωσαν κατά του Καλαϊτζίδη και της σημερινής ΠΑΕ, αλλά δεν υπήρξε “ηχηρή” συμμετοχή άλλων φιλάθλων προς αυτή την κατεύθυνση, φαινόμενο που δείχνει ή ότι η φίλαθλη Καλαμαριά δεν συντάσσεται, ή ότι ουσιαστικά αδιαφορεί για τα τεκταινόμενα στον Απόλλωνα. Επομένως οι αντιδράσεις αυτές δεν μοιάζουν ικανές να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα, διότι και οι οργανωμένοι ανησυχούν για την επόμενη μέρα.

Εκείνο που θα μπορούσε να δημιουργήσει ανατροπή της υπάρχουσας ηγεσίας της ΠΑΕ θα ήταν η πραγματοποίηση της “απειλής” μετόχων πως θα παραδώσουν της μετοχές τους στον Ερασιτέχνη και σε μια τέτοια εξέλιξη ουσιαστικά η οικογένεια Μπαλτίδη θα αποκτούσε τον έλεγχο και της επαγγελματικής ομάδας. Με δεδομένο πως οι μέτοχοι - εάν παραδώσουν τις μετοχές - δεν θα μείνουν αλώβητοι από τις διεκδικήσεις της σημερινής Διοίκησης της ΠΑΕ πρέπει να αναμένουμε τις δικές τους ενέργειες, όπως και της πλευράς Καλαϊτζίδη, ως προς αυτό το ζήτημα. Οι συγκεκριμένες εξελίξεις θα φανούν έως την Τετάρτη, χρονικό όριο που προκύπτει από την επίσημη θέση των μετόχων, οι οποίοι πουθενά δεν υιοθετούν τον όρο “μέτοχοι – μαϊμού”, που ακούστηκε από επίσημα χείλη.