Πολλά τα ζητήματα που συνεχώς προκύπτουν για την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, ωστόσο γίνονται παράλληλα οι προετοιμασίες για το αγωνιστικό σκέλος και την επάνοδο στο πρωτάθλημα της Super Laegue 2. Μάλιστα σήμερα έγινε προπόνηση, μετά από πολύ καιρό, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Νάιντου.

 

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης “τρέχει” θέματα της ομάδας, μεταξύ αυτών και μεταγραφικά, οπότε ανέθεσε την προπόνηση στον τεχνικό της Κ19, ο οποίος είχε στην διάθεσή του περίπου δεκαπέντε ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και τους έμπειρους Δημήτρη Αμαραντίδη και Αλέξανδρο Καλογέρη.

 

Τα εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα, με φιλοξενούμενο τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχουν θεωρηθεί και όλα φαίνονται έτοιμα για την τέλεση του αγώνα. Στον αντίποδα κλιμακώνονται οι αντιδράσεις από φιλάθλους που στρέφονται κατά της ΠΑΕ, διαβεβαιώνουν, όμως, πως θα έχουν ειρηνικές διαθέσεις στον αγώνα της Κυριακής, χωρίς έκτροπα. Επίσης καθιστούν απόλυτα ψευδές και χωρίς καμία βάση κάτι που ακούστηκε δημοσίως από επίσημα χείλη, περί απειλών εναντίον τους.

 

Υπάρχουν, δε, τοποθετήσεις του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, που διά στόματος Δημήτρη Μπαλτίδη ισχυρίζεται πως λόγω δικής του παροδικής παραχώρησης θα μπορέσει η επαγγελματική ομάδα να αγωνιστεί στην έδρα της την Κυριακή, αλλά δεν θα ξαναδώσει τέτοια συγκατάθεση στην συνέχεια.

Σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς προέκυψαν αντιδράσεις των μετόχων, οι οποίοι αποποιούνται τον ρόλο τους και θέλουν να παραδώσουν τις μετοχές τους άμεσα στην οικογένεια Καλαϊτζίδη, ειδάλλως θα τις παραδώσουν στον Ερασιτέχνη.

Εάν ισχύουν όλα αυτά θα προκύψουν κι άλλα μεγάλα ζητήματα για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ, ίσως και για την περαιτέρω συμμετοχή του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα.