Για την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη πρωταρχικός στόχος είναι να παραταχθεί η ομάδα στον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, υπολογίζοντας σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ώστε να μην αποβληθεί οριστικά και αμετάκλητα από το πρωτάθλημα της Super league 2. Στον αντίποδα κλιμακώνονται οι αντιδράσεις οργανωμένων φιλάθλων και ο Ερασιτέχνης έστειλε στην ΠΑΕ εξώδικο έξωσης από το γήπεδο και τα γραφεία.

 

Ξεκινώντας από το τελευταίο η διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα αξιώνει 198.000 ευρώ από την ΠΑΕ για οφειλές που αφορούν δαπάνες ρεύματος και το ποσοστό για τη χρήση του γηπέδου. Ως προς το θέμα αυτό αναμένονται οι νομικές εξελίξεις, για το αν και πότε θα εκτελεστεί η έξωση.

 

Στην ΠΑΕ, παράλληλα, ετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής, φροντίζοντας για τα διαδικαστικά και για την στελέχωση της ομάδας που θα αγωνιστεί. Όπως διαφαίνονται τα δεδομένα, από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές σκοπεύουν να συνεχίσουν οι Αμαραντίδης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Δαλιανόπουλος, Χριστοδούλου. Εκτός αυτώνθα προωθηθούν νεαροί από την Κ20, περίπου 8-9 ποδοσφαιριστές, με την επιπλέον προοπτική να υπογράψουν κάποιοι νεοαποκτηθένετες.

 

Βέβαια το αποτέλεσμα του σχεδιασμού της ΠΑΕ βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση με την νομική εξέλιξη του ζητήματος του γηπέδου, των αντιδράσεων των φιλάθλων και μην ξεχνάμε τις οικονομικές διεκδικήσεις των Βεργώνη, Καπία, Κυβελίδη, που μπορούν να στερήσουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους.