Με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ενημέρωσε πριν λίγο ότι η ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί στην Δράμα, με την Δόξα, ωστόσο διαβεβαιώνει ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά την επόμενη Αγωνιστική, εντός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κι έτσι να αποφύγει την απειλή αποβολής από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η επίσημη αυτή τοποθέτηση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς η ΠΑΕ ανακοινώνει πάντα ό,τι είναι απόλυτα κατοχυρωμένο και δεδομένο. Βέβαια σ΄ αυτή την φάση, παρά την επίτευξη του στόχου της, ίσως χρειαστεί να βρει τους τρόπους να ανταπεξέλθει σε αντιδράσεις που προέρχονται από μέρος των φιλάθλων, οι οποίοι θεωρούν προσβλητικό το γεγονός ότι ο Απόλλων απείχε από δύο επίσημους αγώνες για πρώτη φορά στην ιστορία του. Παράλληλα υπάρχει και η απειλητική στάση του Ερασιτέχνη, καθώς οι διοικούντες του ανήγγειλαν την έξωση της ΠΑΕ από το γήπεδο.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου:

 

Παρά τις προσπάθειες μας, για γραφειοκρατικούς λόγους, δεν πετύχαμε την έκδοση των δελτίων μας για τον αγώνα στην Δράμα.

Έχουμε όμως πλέον ό,τι χρειάζεται η ομάδα, για να συνεχίσει την συμμετοχή της, στο πρωτάθλημα της SL2 από την επόμενη αγωνιστική στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.