Όλα τα δεδομένα οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Απόλλων δεν θα παραταχθεί ούτε στον αγώνα με την Δόξα Δράμας και όλες οι ελπίδες για την ομάδα εναποτίθεται στις επόμενες ημέρες, σχετικά με την προσδοκία να μην αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super league 2.

Η “κόκκινη γραμμή” είναι στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίο οι “κοκκινόμαυροι” πρέπει να αγωνιστούν κανονικά, ώστε να υπάρξει συνέχεια και φυσικά να μην δηλώσουν αδυναμία σε κανένα άλλο ματς έως το τέλος.

Όσον αφορά το προσεχές εκτός έδρας ματς με την Δόξα Δράμας μόνο με θαύμα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Διότι έως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία απτή εξέλιξη στις τυπικές (αλλά απαραίτητες) εκκρεμότητες της ΠΑΕ, άρα δεν μπορούν να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές. Κι αφού αυτό δεν συμβαίνει ούτε σήμερα (Πέμπτη) είναι πρακτικά αδύνατο να εκδοθούν νέα Δελτία παικτών για να αγωνιστούν αυτή την Κυριακή.

Στον αντίποδα γίνονται συνεχείς επαφές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και ανθρώπων της ΠΑΕ με τις ποδοσφαιρικές Αρχές (υπάρχει καθοριστική συνάντηση σήμερα) , πασχίζοντας για την εύρεση λύσης στα προβλήματα του συλλόγου.

Πάντως ο Καλαϊτζίδης στην συνάντησή του με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, όπως ο ίδιος ο κ. Δαρδαμανέλης αποκάλυψε, παρουσιάστηκε ανυποχώρητος στην πάγια τοποθέτησή του, πως για να μεταβιβαστεί η ΠΑΕ θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να καταβάλει τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί τα τελευταία 3.5 χρόνια, δηλαδή ποσό δύο εκατομμυρίων ευρώ όπως το κοστολογεί. Αυτή η θέση του Καλαϊτζίδη, βάσει λογικής, παραπέμπει στο συμπέρασμα πως προσδοκά να δώσει λύσεις το υπάρχον διοικητικό σχήμα.

Πάντως... “Κυριακή κοντή γιορτή”, καθώς εάν και τις επόμενες ημέρες δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις η κατάσταση θα είναι πλέον μη αναστρέψιμη.