“Τέτοιος φίλαθλος δεν θα ξαναγεννηθεί”, αυτή η φράση της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου αποτυπώνει με τον πιο κατάλληλο, ίσως, τρόπο την υπόσταση του κυρίου Γιώργου, που το πρωί της 20ης Σεπτεμβρίου έφυγε από την ζωή. Ήσυχα και ταπεινά, όπως ζούσε. Όπως του άρμοζε.

 

Μπορεί να είχε ξεπεράσει τα ογδόντα του χρόνια, μα κανείς ποτέ δεν ήθελε να τον δει ως υπερήλικα. Η ψυχική του ζωντάνια ήταν τέτοια, που μόνο τα άσπρα του μαλλιά πρόδιδαν τα χρόνια του. Μόλις την προηγούμενη μέρα, το μεσημέρι, έπινε το τσιπουράκι του στο γήπεδο του αγαπημένου του Απόλλωνα και συζητούσε για την ομάδα.

 

Ο κυρ Γιώργος έφυγε από την ζωή, αλλά είναι σίγουρο ότι όλοι όσοι βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο θα έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα τον ξαναδούν να πλησιάζει, με το γεμάτο αγάπη χαμόγελό του, για να στήσει κουβέντα για τον Απόλλωνα.

Εκεί, στο γήπεδο, από το πρωί για το καφεδάκι του. Εκεί στις προπονήσεις, στο παγκάκι έξω από τα αποδυτήρια, να προσπαθεί να αφουγκραστεί το παλμό της ομάδας. Να διαπιστώσει αν οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή διάθεση για να τα δώσουν όλα την Κυριακή. Και κάθε Κυριακή γέμιζε την ψυχή του, με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

 

Τι κρίμα κυρ Γιώργο! Δεν μπόρεσες να δεις την Απολλωνάρα σου ξανά στην Α΄ Εθνική. Ξέρουμε πόσο το ήθελες.

Τι κρίμα για το ποδόσφαιρο. Τέτοιο φίλαθλο δεν είχε άλλη ομάδα, ούτε θα έχει, μα δεν θα τον έχει πλέον κι ο Απόλλων.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δείχνει πόσο ξεχωριστός ήταν ο κυρ Γιώργος:

 

Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια ενός πιστού και κυρίως αγνού φιλάθλου της ομάδας μας, του κυρίου Γιώργου Παπαδόπουλου. Έναν εξαίρετο άνθρωπο, άψογο σε κάθε συμπεριφορά του και αγαπητό σε όποιον τον γνώριζε. Χρόνια και χρόνια στο πλευρό του Απόλλωνα να αγωνιά, να χαίρεται, να χαμογελά και να μεταδίδει την ελπίδα, να μιλάει για το μεγαλείο του συλλόγου.

Τέτοιος φίλαθλος δεν θα ξαναγεννηθεί και η απώλειά του για την οικογένεια του Απόλλωνα θα υφίσταται στο διηνεκές.

Θα μας λείπεις κύριε Γιώργο

Είθε, ο Πανάγαθος Θεός να δείξει το απέραντο έλεός του και ο Κύριος Ιησούς Χριστός να σε κρατάει κοντά του.

 

Συλλυπούμαστε εκ βαθέων όλους τους οικείους του. Να ζήσουν να τον θυμούνται.Το Club Rossoneri έγραψε στο Facebook:

«Με λύπη πληροφορηθήκαμε πως ο κύριος Γιώργος δεν είναι πια μαζί μας. Ο "παππούς" που μεγάλωσε και γέρασε με Απόλλων και rossoneri, με γήπεδο και εκδρομές, έκανε πράξη το "ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ!". Πλέον θα πίνεις τα τσίπουρα σου και θα βλέπεις την Απολλωνάρα από τον ουρανό. Καλό ταξίδι κυρ-Γιώργο».