Το συμπέρασμα που εξάγεται με τα δεδομένα αυτών των ημερών είναι ότι ο Απόλλων θα μπει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις το αργότερο 2 Οκτωβρίου, με το ματς του Κυπέλλου κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου, ή Αταλάντη. Παράλληλα είναι πολλές οι πιθανότητες να οριστεί έναρξη του πρωταθλήματος στις 29 Σεπτεμβρίου.

IRIS ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Αταλάντη και Ολυμπιακός Βόλου θα αναμετρηθούν για τον θεσμό του Κυπέλλου 25 Σεπτεμβρίου και η ΕΠΟ προσανατολίζεται για τον ορισμό του αγώνα της 4ης φάσης (ανάμεσα στον νικητή και τον Απόλλωνα) για τις 2 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα υπάρχει η διαρροή από στελέχη της Super League 2 πως τέλη Σεπτεμβρίου οι ομάδες θα εισπράξουν χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα πως έτσι θα προχωρήσει και η έναρξη του πρωταθλήματος. Βέβαια υπάρχει και ο... αστερίσκος, δηλαδή εάν θα προχωρήσουν τόσο άμεσα οι εξελίξεις ώστε να γίνει σέντρα στις 29 του μήνα, ή θα υπάρξει νέα μετάθεση για τουλάχιστον μια εβδομάδα αργότερα.

Πάντως εάν το πρωτάθλημα ξεκινήσει 29 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα του Απόλλωνα θα περιλαμβάνει Κυριακή (29/9) εντός με Χανιά, Τετάρτη (2/10) σε Βόλο ή Αταλάντη, Κυριακή (6/10) εντός με Δόξα Δράμας.