Δεύτερη παρέμβαση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέσω ανακοίνωσης, η οποία με αυστηρό ύφος απευθύνεται ευθέως σε πρόσωπα που “βάλλουν και πάλι κατά της ομάδας, την οποία κατά τα άλλα υποκρίνονται πως υποστηρίζουν”, όπως αναφέρει το κείμενο. Ωστόσο πέρα από την επίπληξη αυτή, που προφανώς απευθύνεται σε άτομα με δράση γύρω από τον Απόλλωνα, εμπεριέχεται και ένα ακόμη “μήνυμα” προς τις ομάδες που πιθανόν εποφθαλμιούν την θέση των “κοκκινόμαυρων” στην Super League 2, τονίζοντας παράλληλα με απόλυτο τρόπο πως η ΠΑΕ είναι καθ’ όλα νόμιμη απέναντι στις ποδοσφαιρικές αρχές.

 

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου

Οι “γνωστοί – άγνωστοι” οι οποίοι και πριν ένα χρόνο αναστάτωναν τους φιλάθλους μας προοιωνίζοντας “καταστροφές” για την ομάδα μας, επιχειρούν και σ’ αυτήν την χρονική στιγμή να εκμεταλλευθούν μια φήμη και να παραπλανήσουν τον κόσμο του Απόλλωνα, διαδίδοντας πως η ομάδα μας θα υποβιβαστεί και θα πάρει την θέση της στην Super League 2 άλλη ομάδα.

Για να αποκαλύψουμε το μέγεθος των κακών τους προθέσεων δεν θα εστιάσουμε μόνον στην νομιμότητα της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – την οποία έχουμε ήδη γνωστοποιήσει και σύντομα θα αποδειχθεί – αλλά και στο γεγονός ότι καμία ομάδα χαμηλότερης Κατηγορίας δεν μπορεί να πάρει την θέση κάποιας άλλης, όταν η βαθμολογία έχει επικυρωθεί, βάσει της Προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Από αυτή και μόνον την παράμετρο γίνεται σαφές ότι βάλλουν και πάλι κατά της ομάδας, την οποία κατά τα άλλα υποκρίνονται πως υποστηρίζουν, όμως για άλλη μία φορά οι μάσκες πέφτουν.IRIS ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ