Οι οργανωμένοι διαφωνούν με την εξαγορά ΑΦΜ

 

Οι οπαδοί του Απόλλωνα, Rossoneri, δημοσίευσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας δηλώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν επιθυμούν να μείνει η ομάδα στις επαγγελματικές Κατηγορίες με “αγορά ή απορρόφηση ξένου ΑΦΜ”.

Βέβαια οι Rossoneri γνωρίζουν καλύτερα τους λόγους που τους οδήγησαν σε μια τέτοια τοποθέτηση, ωστόσο με όσα γνωρίζουμε μόνο ο Ερασιτέχνης πιθανόν να  ήθελε να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, αν φυσικά διαθέτει και τις οικονομικές προϋποθέσεις.

Διότι η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, βάσει όσων γνωρίζουμε, προσπαθεί να παραμείνει στην Super League 2 μέσω της ένστασης που κατέθεσε και όχι με εξαγορά ΑΦΜ, η οποία εν τέλει απαιτεί και οικονομική δαπάνη την οποία προφανώς δεν μπορεί να διαθέσει ...

 

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση των Rossoneri

 

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συνελεύσεις των τελευταίων ετών,με την παρουσία πολλών παλιών και νέων μελών αποφασίστηκε ΟΜΌΦΩΝΑ ότι ο σύνδεσμος μας δεν πρόκειται να στηρίξει καμία αγορά ή απορρόφηση ξένου ΑΦΜ έστω κι αν είναι να παίξουμε Ευρώπη.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αυτούς που μας έκαναν Απόλλων Καλαμαριάς και σε όσους κλαίνε κι αγωνιούν το ίδιο με εμάς,δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τα πιστεύω μας και κατά συνέπεια το DNA και την ιστορία της ομάδας.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για έναν περήφανο και ανεξάρτητο Απόλλων Καλαμαριάς.

Διαλέγουμε τον δύσκολο δρόμο της εξυγίανσης ακόμη κι αν αυτός είναι να ξεκινήσουμε ξανά από τις πιο χαμηλές κατηγορίες.Το κάναμε με επιτυχία κι αν ξαναχρειαστει θα το ξανακάνουμε.

Απόλλων δεν γίναμε για τα τρόπαια και τις επιτυχίες αλλά για όλα αυτά που πρεσβεύει αυτός ο τεράστιος σύλλογος.Φόρος τιμής σε όλους τους πρόσφυγες είναι αυτή η ομάδα να μην αλλοιωθεί και να πορεύεται στο μέλλον πατώντας μόνο στα δικά της περήφανα πόδια. ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΜΉΣΟΥ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Υγ:Προς παπαγαλάκια, ρουφιάνους έμμισθους και νοσταλγούς της τωρινής ΠΑΕ:

Ευρώπη να μας βγάλει ο χειρότερος όλων,στην Καλαμαριά δεν θα ξανάρθει.

Όταν θα φύγει αυτός που βρίζει κι εξευτελίζει όλους τους Καλαμαριώτες και τουςφιλάθλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς τότε θα ξαναγυρίσει η ομάδα πίσω και θα ζήσουμε ξανά ένδοξες μέρες στις κερκίδες.