Ο Απόλλων χρειάζονταν την καθοριστική νίκη κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Κοζάνη προκειμένου να κερδίσει τη δική του παραμονή στην Κατηγορία και την συμμετοχή στη Super League 2 την επόμενη σεζόν. Οι “κοκκινόμαυροι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι, γεγονός που τους οδηγεί κατευθείαν στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική.

 

Ωστόσο από τις πρώτες ώρες είχε ακουστεί πως η ομάδα της Καλαμαριάς μπορεί να πάρει το ματς αυτό στα χαρτιά, με συνέπεια να κερδίσει και τους τρεις βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή, καταδικάζοντας σε υποβιβασμό τον Αλμωπό Αριδαίας. Ο λόγος, η συμμετοχή τιμωρημένου ποδοσφαιριστή της Κοζάνης.

 

Ωστόσο από την πλευρά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου υπάρχει σιωπή όσον αφορά αυτό το θέμα. Το σίγουρο είναι πως έχει κατατεθεί ένσταση από την πλευρά της ομάδας της Καλαμαριάς για παράτυπη συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Κοζάνης στο μεταξύ τους αγώνα. Δεν υπάρχει όμως κανένα ρεπορτάζ και καμιά πληροφορία για το ποιον ποδοσφαιριστή αφορά, αν όντως συμμετείχε παράτυπα και τι πιθανότητες έχει αυτή η ένστασή του Απόλλωνα.

 

Η εκδίκαση της ένστασης έχει οριστεί για αύριο Πέμπτη 1η Ιουλίου και ίσως τότε να φανερωθούν περισσότερα στοιχεία για αυτή την υπόθεση. Εντύπωση προκαλεί πάντως και το γεγονός ότι διάφορες πλευρές που από καιρό ήθελαν τον υποβιβασμό του Απόλλωνα τηρούν επίσης "σιγήν ιχθύος" και δεν διατυμπανίζουν την επίτευξη του δικού τους στόχου. Επιπλέον η πλευρά της ομάδας της Αριδαίας δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως καθόλου για το συγκεκριμένο ζήτημα και ύστερα από τους πανηγυρισμούς για την παραμονή στην Κατηγορία.


Επομένως στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει να αναμένουμε αυτή την εβδομάδα ώστε να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις, αν και ο Απόλλων... παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια διάγει καλοκαίρια με ανοιχτές υποθέσεις...