Πιθανή έδρα το γήπεδο του Βατανιακού


Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου γνωστοποίησε με ανακοίνωση πως χθες (28 Οκτωβρίου) άρχισε η προετοιμασία, ενώ στα social media κυκλοφόρησε και φωτο, από εργαζόμενο στην ομάδα (την οποία και βλέπετε).

Οι “κοκκινόμαυροι” θα πρέπει να προλάβουν να βρίσκονται στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, κάτι πολύ δύσκολο εάν το πρωτάθλημα της Football League ξεκινήσει τελικά στις 7 Νοεμβρίου. Πάντως στην πρεμιέρα ο Απόλλων θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό και πιθανότατα η έδρα δεν θα είναι το γήπεδο της Κρύας Βρύσης. Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν το γήπεδο του Βατανιακού, στην Κατερίνη.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η σύνθεση του ρόστερ, ενώ έχει εκδοθεί και μία ακόμη ανακοίνωση που αναφέρεται στην στελέχωση του ρόστερ της ομάδας Νέων.

 

Η ανακοίνωση για την προετοιμασία

Στους αγωνιστικούς ρυθμούς του πρωταθλήματος της Football League βρίσκεται από χθες η ομάδα μας, καθώς στις 28 Οκτωβρίου ξεκίνησε την προετοιμασία της με προπονήσεις, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στις υποχρεώσεις της.

 

Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο σε όλους όσους στελεχώνουν την φετινή προσπάθεια.

 

Η ανακοίνωση για την ομάδα Νέων

Μετά την συγκρότηση του ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ προχωρά στην στελέχωση της ομάδας Νέων, η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.