Μεταγραφική... ενδεκάδα συμπλήρωσε ο Απόλλων Πόντου

Κατά ριπάς... ανακοινώνει τις προσθήκες της η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, καθώς γνωστοποίησε τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές το Σάββατο (16/9) και έναν την Κυριακή (17/9) το πρωί, φθάνοντας σε μια ενδεκάδα νέων παικτών. Στο μεταξύ προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Κωστίκα.Τελευταίος χρονικά ανακοινώθηκε 20χρονος Αργεντίνος μεσος Άλε Σιλβάνο Αγουάδο (φωτο πάνω) και πριν από αυτόν ο 20χρονος αμυντικός μέσος Μίλτος Ίννος, ο 22χρονος μεσος Αλέξανδρος Σαχόλι, ο 19χρονος ακραίος αμυντικός Σάββας Ζαπουνίδης και ο τερματοφύλακας Γιάννης Ράντος.

 

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

 

Άλε Σιλβάνο Αγουάδο

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Άλε Σιλβάνο Αγουάδο.

Ο Αγκουάδο ( Γεν. 27/5/2003) αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και έρχεται στην ομάδα μας για 2 χρόνια με μορφή δανεισμού από την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια , ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας .

 

Μίλτος Ίννος


Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού μέσου Ίννου Μίλτου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 30/04/2003) ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες του Ρετζικίου. Εν συνεχεία, ο Μίλτος Ίννος πήγε στα τμήματα υποδομής των ομάδων της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ, Ηρακλή(ενδιάμεσα ανήκε για ένα διάστημα στον ΠΑΟΔ) και Άρη. Από το 2020 μετακόμισε στη Μαγνησία και την Κ20 του ΝΠΣ Βόλος με την οποία πραγματοποίησε δύο γεμάτες χρονιές.

Την προηγούμενη σαιζόν συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Βόλου παίζοντας σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια, ενώ από τον Ιανουάριο αγωνίζονταν με την ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας.

Τον καλωσορίζουμε στον Απόλλων Πόντου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες .

 

 

 

Αλέξανδρος Σαχόλι


Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σαχόλι.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 15/8/2001)  αγωνίζεται με επιτυχία στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες χρονιές  με πολύ καλές εμφανίσεις στον Βύζαντα Μεγάρων.

 

 

 

Σάββας Ζαπουνίδης


 

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρονου Σάββα Ζαπουνίδη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα (αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο ως αριστερός όσο και και ως δεξιός μπακ), μετακόμισε από την Κ19 του Λεβαδειακού έχοντας σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία 2 χρόνια. Προηγουμένως ο 19χρονος (21/8/2004) αγωνίζονταν στον Πιερικό (Κ19) ενώ ξεκίνησε από γνωστή ακαδημία της Κατερίνης.

Τον καλωσορίζουμε στον Απόλλων Πόντου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες .

 

 

Γιάννης ΡάντοςΗ ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Ράντου.

Ο 23χρονος πρώην τερματοφύλακας του Πιερικού αγωνίστηκε με την ομάδα της Κατερίνης στην SL2 και είναι γιος του τέως τερματοφύλακα του Απόλλωνα Αλέκου Ράντου.

Τον καλωσορίζουμε στον Απόλλων Πόντου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες .

 

 

Βασίλης ΚωστίκαςΗ ΠΑΕ Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Βασίλη Κωστίκα.

Ο Βασίλης με πάθος και αυταπάρνηση βοήθησε στα μέγιστα στην περσινή προσπάθεια της ομάδος μας στην επίτευξη των στόχων μας. Ένας σοβαρός τραυματισμός δυστυχώς δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος μας.

Απόφαση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είναι να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ καθώς η αναγνώριση της προσφοράς και της ηθικής είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα για την ομάδα που εκπροσωπεί τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Είναι βέβαιο πως θα επανέλθει σύντομα δυνατός και σε πλήρη αποκατάσταση από τον τραυματισμό του.

Το τελευταίο διάστημα προπονείται με τους συμπαίκτες του και σύντομα θα λάβει θέση «μάχης» στο απαιτητικό πρωτάθλημα της SL2.

Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.