Κρατείται στο Α.Τ. Πολυκάστρου και αύριο θα πάει σε τακτική δικάσιμο

 

Μετά το τέλος του σημερινού αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, συνελήφθη ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Καλαϊτζίδης, για ξυλοδαρμό του ενός εκ των φροντιστών της "Βασίλισσας" Σάκη Βούλγαρη (δείτε εδώ).

 

Ο Δ. Καλαϊτζίδης, κρατείται αυτή τη στιγμή στο Α.Τ. Πολυκάστρου και αύριο θα πάει σε τακτική δικάσιμο, ενώ σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο κινδυνεύει με φυλάκιση και μάλιστα χωρίς εξαγορά!!

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.Να θυμίσουμε ότι ο φροντιστής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετά τον ξυλοδαρμό του από τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, μετέβη στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου με την παρουσία δύο μαρτύρων υπέβαλε μήνυση κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες με τιμωρία κινδυνεύει και ο Απόλλων Πόντου, ενώ να σημειωθεί ότι ο Δ. Καλαϊτζίδης δεν δηλώνεται σαν προπονητής αλλά σαν γενικός αρχηγός.

 

kerkidasport.gr