Η ΠΑΕ Βέροια καταγγέλλει ότι ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, γρονθοκόπησε τον φροντιστή Σάκη Βούλγαρη, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και κατατίθεται μήνυση.

 

Απόλλων Πόντου - Βέροια το τελευταίο ματς της 27ης Αγωνιστικής στην Super League 2 και μάλιστα εξόχως σημαντικό για την παραμονή.

Σύμφωνα με καταγγελία, που έγινε τόσο από την ΠΑΕ όσο και από τους οργανωμένους οπαδούς της Βέροιας, υπήρξε επίθεση και ξυλοδαρμός και ο τραυματίας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

 

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.


 

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Βέροια

 

«Σκηνές Φαρ Ουέστ εξελίχθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας μας στο γήπεδο του Πολυκάστρου, με πρωταγωνιστή τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

 

Ο συγκεκριμένος, γρονθοκόπησε τον εκ των φροντιστών της ομάδας μας Σάκη Βούλγαρη, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου.

 

Κατά του εν λόγω προπονητή, αυτή τη στιγμή κατατίθεται μήνυση».

 

 

Ανάρτηση απο τους οργανωμένους φιλάθλους Rossoblu World

 

Αρχίσανε τα όργανα! Χτύπημα δέχθηκε ο πρώην φροντιστής της ομάδας μας κ. Σάκης Βούλγαρης από τον πρώην προπονητή της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ και νυν του Απόλλων Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦ Βέροιας "ΘΥΡΑ 4":

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιτέθηκε και τραυμάτισε τον πρώην φροντιστή της ομάδας μας κ. Σάκη Βούλγαρη ενώ ο τεχνικός δ/ντης του Απόλλων Πόντου επιτέθηκε φραστικά στο επιτελείο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Ο κ. Σάκης Βούλγαρης βρίσκεται αιμόφυρτος σε αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

 

Φωτο: veriotis.gr