Μπορεί να μην έχουν υλοποιηθεί έως τώρα οι στόχοι του Απόλλωνα Πόντου - που εκφράστηκαν δημοσίως - τόσο για την ισχυροποίηση του συλλόγου, όσο και για τις υποδομές του, αλλά σε αυτό το χρονικό σημείο προέχει η παραμονή στην Super League 2. Κι έπειτα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Β΄ η αισιοδοξία έγινε ακόμη μεγαλύτερη.

 

Άλλωστε οι άνθρωποι της ΠΑΕ προσδοκούσαν τους τρεις βαθμούς από αυτή την αναμέτρηση, όπως είχε αναφέρει πριν ακόμη διεξαχθεί και ο Υπεύθυνος Τύπου, Γιάννης Μαυρόπουλος, στην εκπομπή Libero Live του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού Libero 107,4. Στην ευρύτερη τοποθέτησή του εξέφρασε την πεποίθηση πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποβιβαστεί ο Απόλλων Πόντου, δείγμα της αισιοδοξίας στους κόλπους της ΠΑΕ.

Μάλιστα αποκάλυψε πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις να επιστρέψει η ομάδα στην φυσική της έδρα, χωρίς να προβεί σε περισσότερα στοιχεία περί του θέματος.

 

Ωστόσο προέχει η παραμονή σε Επαγγελματική Κατηγορία, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υφίσταται ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και ο ρους της πορείας του συλλόγου θα αλλάξει άρδην.

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.