***Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορούμε να σταθούμε και συνάμα να σχολιάσουμε, αναφορικά με το ματς των “κοκκινόμαυρων” στην Ριζούπολη, όπου ως γνωστόν ηττήθηκε με το βαρύ σκορ των 0-4 τερμάτων, από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Του Παναγιώτη Κογγιτσίδη

 

***Αλλά το ζητούμενο, είναι ένα. Η εντός έδρας συνάντηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Πλατανιά (14:45, ERT SPORTS). Και η αναγκαιότητα για να πάρει ο Απόλλων, επιτέλους, την πρώτη του νίκη εις βάρος ενός εκ των διεκδικητών της ανόδου, ύστερα από το απίστευτο αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος.

IRIS ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝΟΡΓΑΝΩΝ

***Ελέω οικονομικών προβλημάτων, ο Απόλλων ξεκίνησε τη σεζόν με πολλούς περιορισμούς (απαγόρευση μεταγραφών άνω των 23 ετών, με -6 βαθμούς απόρροια της γνωστής περιπέτειας με την ασφαλιστική ενημερότητα). Κι αυτό για να ξέρουμε τι λέμε, πως μόνο εύκολα δεν είναι.

***Ήττα στα δύο δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια (0-4, με τα Χανιά, 0-1 απο τη Δράμα).Πρόωρος αποκλεισμός στο κύπελλο απο τον Ολυμπιακό Βόλου (0-1, στο ουδέτερο Αλκαζάρ). Η τρίτη στραβή ήρθε την περασμένη Κυριακή απο τον φιλόδοξο για άνοδο Απόλλωνα Σμύρνης(0-4).

 

***Και αν βάλουμε κάτω τα αποτελέσματα θα δούμε το πλέον καταστροφικό ήταν αυτό με την Δράμα. Που ακόμη και με αυτό, η κατάσταση θα ήταν ακόμη καλύτερη ΑΝ για παράδειγμα λειτουργούσε το VAR στον εγκέφαλο του διαιτητή Τσοπουρλίδη και έδινε το μαρς πέναλτι στην ανατροπή του Πουρτουλίδη.

Ο Απόλλων οφείλει -εκ των πραγμάτων- να αφυπνισθεί. Διότι, το θέμα είναι να μην σε βάλουν από κάτω οι λοιπές ομάδες του πρωταθλήματος που έχουν τον ίδιο στόχο μαζί σου, αυτό της παραμονής.

 

***Και επειδή, μετά το ματς του Πλατανιά ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση προς τα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ, την Κυριακή με τα κοπέλια των Χανίων καθίσταται ως “ματς της χρονιάς”. Έως το επόμενο.

Οι υψηλές φιλοδοξίες του Πλατανιά για το φετινό πρωτάθλημα προδικάζουν πόσο δύσκολο έργο θα έχει ο Απόλλων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Είναι για όλους, στον Απόλλωνα, μια ώρα δύσκολη.

Τι πρέπει να πράξουν οι παίκτες;

 

***Οφείλουν να διαχειριστούν καλά τις δοθείσες καταστάσεις.

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε.... και οφείλουν να πάρουν τα πάνω τους.

Κλειστά στόματα και προσήλωση στο ματς της Κυριακής... και τα πόδια φυσικά στη... φωτιά. Δεν πάει άλλο και δεν γίνεται αλλιώς.