IRIS ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟ Απόλλων των οικονομικών προβλημάτων,
προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Και όσοι είναι στην ΠΑΕ από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μοιάζει να εκτίουν ποινή. Αντί, να είναι υπερήφανοι για το γεγονός ότι ανήκουν σε έναν ιστορικό σύλλογο ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ σαν να δίνουν κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό…. τον δικό τους αγώνα. Είναι κυριολεκτικά στα όρια τους. Δεν τους δικαιολογώ, αλλά ούτε τους αδικώ.

 

Του Παναγιώτη Κογγιτσίδη

 

Πουθενά δεν είναι καλά, όταν υπάρχει παντελής έλλειψη ρευστότητας. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν Αμερικάνοι, Ρωσσοπόντιοι, Ελβετοί, Ταϋλανδοί και Τραπεζουνταίοι προσωπικά δεν βλέπω ελπίδα ανάκαμψης των εσόδων του κοκκινόμαυρου οργανισμού. Όποιος δεν το έχει καταλάβει (αφήνουμε εκτός αυτούς που δεν θέλουν να το συνειδητοποιήσουν) είναι η ώρα που ο Απολλωνιστής πρέπει να βάλει πλάτη. Πρέπει να μετρηθεί. Και να δείξει τη δύναμή του. Όπως, ορθώς έπραξε, προ τετραετίας, μεσούσης της περιόδου, με μπροστάρη τον Αβραάμ Περσίδη.

ΟΧΙ με λαϊκά δικαστήρια, ΟΧΙ με ανάθεμα, ΟΧΙ με πύρινα σχόλια στα SOCIAL MEDIA.

Ούτε φυσικά, με νηστεία και προσευχή μπροστά στο εικόνισμα της Πόντιας Παναγίας, να κάμει το Θαύμα Της.

 

Μόνο με πίστη, καλόπιστη κριτική και στήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα ρεαλιστικά εκείνα συστατικά που μπορούν με τον τρόπο τους να αποδώσουν καρπούς ώστε να βγει και φέτος το κάρο από το βούρκο του πρωταθλήματος.

Να δώσουμε τη μάχη μέχρις ΕΣΧΑΤΩΝ, διότι η ζωή δεν έχει μόνο ένα γύρισμα!

Δεν παριστάνω τον Σκορτσέζε, αλλά ξέρω ότι η ζωή και η μπάλα δεν έχουν ποτέ μόνο ένα γύρισμα!

Σε βάζουν τρικλοποδιά, πέφτεις, τρως τα μούτρα σου, ματώνεις, αλλά το σημαντικό είναι να ξανασηκωθείς και να επιτεθείς έστω και λαβωμένος. Όποιος νομίζει, πως ο Απόλλων είναι τελειωμένος πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τους -6, πλανάται πλάνην οικτράν.

 

Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα, προ 3ετίας, τα ίδια και τα ίδια μας έλεγαν με την υπόθεση Μένκα…αλλά ο Απόλλων του Καλαϊτζίδη τερμάτισε ατσαλάκωτος πρώτος και με διαφορά (παρά και τους -6 βαθμούς) από την Δράμα του Μπύρου και συνάμα προβιβάστηκε στην τότε Football League και τώρα SL2.

Η ζωή, που λέει και ο Σκορτσέζε, έχει πολλά γυρίσματα. Κι ένα τέτοιο γύρισμα μπορεί να είναι μπροστά μας, αρκεί φυσικά να το πιστέψουμε.

Κάντε, λοιπόν, την καρδιά σας πέτρα και τα σπασμένα μας…. μπετόν αρμέ και πάμε γερά και δυνατά, για τη έναρξη του πρωταθλήματος, με δύο εντός έδρας παιχνίδια (Χανιά και Δόξα Δράμας, αντίστοιχα), ενώ μεσολαβεί την προσεχή Τετάρτη το ματς Κυπέλλου προς τον Αλμυρό, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

 

Προέχει, όμως το πρωτάθλημα... και το ματς με τους Κρητικούς. Τι απαιτείται;

Να το πιστέψουν πρώτα οι ποδοσφαιριστές και να δώσουν όλοι μαζί τη μάχη. Μέχρι εσχάτων.