ΑΡΚΟΥΣΑΝ μερικά καλά αποτελέσματα του Απόλλωνα για να στηθεί το τρελό πάρτυ των διψασμένων για υπερβολές δημοσιογράφων, που μετράνε τα κουκιά μέχρι για άνοδο στην Super League. Μια χαρά φιλοδοξία είναι μια τέτοια άνοδος, μα ακόμη κι αν αφήσουμε στην άκρη πρακτικά θέματα του σήμερα, σε ενδεχόμενο που ο Απόλλων βρεθεί το Μάιο στην Super League, τον Αύγουστο θα μιλάμε για τη μοναδική ομάδα που θα έχει φανταστικό αθλητικό κέντρο αλλά όχι γήπεδο να παίξει.

Του Γιώργου Παπαϊωάννου 

ΦΥΣΙΚΑτο ότι δεν θα έχει δικό του γήπεδο δεν είναι λόγος να μην κυνηγήσει την άνοδο εφόσον το μπορέσει. Κάπου θα βρει ένα γήπεδο να παίξει. Πάντως το γήπεδο που ξέρουμε εδώ στην Καλαμαριά, το ξεχνάμε σε τέτοια περίπτωση. Χρειάζεται τόσο χρήμα για να γίνει όπως προστάζει η Λίγκα, που κανείς δεν θέλει να το σκεφτεί.

 

 ΚΑΙ ΠΩΣνα το σκεφτεί, όταν ολόκληρη Καλαμαριά αδυνατεί να βρει μια μάνικα να καθαρίσει τις κερκίδες, οι οποίες θυμίζουν φυτεία ηλιόσπορου και καφέ; Έχω δει φιλότιμους φιλάθλους να σπρώχνουν μουλωχτά με τις πατούσες τους τα σκουπίδια, για να μην τα ανακαλύψουν οι κάμερες. Όσα βλέπει η πεθερά, δηλαδή. Κι ας είναι σε ηλικία που νομίζεις ότι βγάζουν selfie, ενώ αυτοί προσπαθούν να διαβάσουν μήνυμα στο κινητό.

 

ΘΑ ΠΕΙκάποιος ότι όπου να ‘ναι θα γίνει το Παμποντιακό και το Παμπροσφυγικό μαζί, που έχουν εξαγγελθεί απ’ το Μπαλτίδη, ενώπιον Δημάρχου, όχι μία φορά αλλά επτάκις κι εβδομήκοντα. Άλλο αυτό, μην τα μπερδεύουμε.


ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ

ΤΟ ΠΑΝΛΑΙΣΤΡΥΓΟΝΙΑΚΟ...

ΣΩΘΗΚΑΜΕ

 

ΚΙ ΑΦΟΥ το γήπεδο δεν θα μπορεί να χρησιμεύσει για έδρα θα χρησιμεύει μόνο για προπόνηση. Με τα αποδυτήριά του τα σένια, με τους προβολείς του, με την κερκίδα του και τα μπουθ για όποιον θέλει να παρακολουθήσει προπόνηση, με την κυρία Ελένη του, με τα όλα του. Τέτοιο προπονητικό κέντρο και ο Άγιαξ θα το ζήλευε.

 

Ο ΣΚΟΠΟΣ δεν είναι να μαυρίσει η ψυχή μας, αλλά να ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε. Διότι άντε να πούμε ότι ήρθε ο Πάυλος Βούτας, ο δύτης απ’ τη Ζάκυνθο, και σου βρήκε νερό βελούδο να ποτίζεις το χορτάρι και να μην καίγεται. Άντε κι έγινε το θαύμα και η περίφραξη στην Χηλής αφήσει το πι και σταθεί όρθια από μόνη της. Άντε και η ΠΑΕ βρήκε το χρήμα – για εκατομμύρια μιλάμε- να φτιάξει στέγαστρο, πράγμα απαραίτητο για να παίξεις Super League. Ποιος θα το έκανε χωρίς εγγυήσεις και συμφωνητικό ότι η ομάδα θα χρησιμοποιεί το γήπεδο για όσα χρόνια χρειαστεί;