Σιγά το νέο. Η Super League 2 φαίνεται πως ούτε φέτος θα ξεκινήσει στην ώρα της. Πράγμα που, εφόσον εξελιχθεί έτσι, ποσώς θα στεναχωρήσει την ποδοσφαιρική Ελλάδα, πλην ορισμένων εκατοντάδων φιλάθλων. Δηλαδή το άθροισμα των ενεργών φιλάθλων όλων των ομάδων της Κατηγορίας. Και θα στοιχηματίζονταν με απόδοση 1.01 ότι θα πρέπει να αναμένουμε δακρύβρεχτες ανακοινώσεις. Και θα υποκρίνονται άπαντες οι εμπλεκόμενοι, αντί να χτυπάνε τα κεφάλια τους στο τοίχο που κιότεψαν πριν τρία χρόνια. Τότε τα έχασαν όλα, διότι στη συνέχεια τους πήρε μυρωδιά μέχρι και ο Αυγενάκης.

 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τα κακαρώσει είχε τάξει αξιόλογα ποσά στην Κατηγορία, τα οποία βέβαια αποδείχθηκε πως δεν σκόπευε να τα δώσει ποτέ: γι αυτό και δεν δέσμευσε την επόμενη κυβέρνηση. Ωστόσο η Λίγκα είχε καλό πάτημα να μην κάνει πίσω αν δεν τηρούνταν η συμφωνία από τη νεοεκλεγμένη ΝΔ. Ο τρόπος ήταν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η κυβέρνηση να χρεωθεί με το καλημέρα κάτι ανήκουστο στον πολιτισμένο κόσμο, να μην γίνει το δεύτερο στη σειρά πρωτάθλημα μιας Ευρωπαϊκής χώρας.

 

 

Πίσω απ’ τη πόρτα είναι το 2019 και θυμόμαστε πως τότε κανείς δεν ήταν εξοικειωμένος με τη μη διεξαγωγή ενός επαγγελματικού πρωταθλήματος. Αντίθετα τώρα, μετά τα χουνέρια με τους Covid, και να μη γίνει ένα πρωτάθλημα δεν θα ιδρώσει το αυτί κανενός. Ματαιώθηκαν διοργανώσεις καν και καν, όχι μια ξεπεσμένη Κατηγορία. Για να είμαστε ειλικρινείς σ’ αυτά τα τρία χρόνια το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ξεβρακώθηκε εντελώς. Εκτός της Super League 1 που έχει βαριά ονόματα. Άρα το χαρτί αυτό, το “δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα”, χάθηκε για την Λίγκα 2. Για την ακρίβεια το πέταξαν μόνοι τους.

 

 

Ποτέ δεν έγινε κατανοητό τι παίχθηκε κάτω απ’ το τραπέζι το 2019 και η Κατηγορία δεν τράβηξε το σχοινί για να πάρει τα χρήματα που της είχαν τάξει. Διότι κάτι παίχθηκε. Με τη λογική δεν εξηγείται. Ασχέτως αν ήταν σωστό να δοθεί τόσο χρήμα, κάποιες ομάδες θα νοικοκυρεύονταν. Βέβαια κάποιες άλλες θα το έριχναν στα φαγοπότια. Όμως με τις νοικοκυρεμένες ομάδες μπορούσε να γίνεται σήμερα ένα αξιοπρεπές πρωτάθλημα και να μην έχουν φύγει Παράγοντες που έριχναν χρήμα, μένοντας πίσω οι λιμασμένοι και οι κλεφτοκοτάδες να αλωνίζουν.

 

 

Το ωραίο είναι ότι ζητάνε μεγαλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο από την ΕΡΤ, όταν μόνοι τους τις δύο προηγούμενες σεζόν παρακαλούσαν να μην δείξει η κρατική τηλεόραση τα χάλια τους σε ορισμένους αγώνες, είτε της Super League 2, είτε της Football League. Δηλαδή να ζητάς απ’ τον αγοραστή να κρύβει το σκάρτο σου εμπόρευμα και μετά να αξιώνεις παραπάνω λεφτά για να του το πουλήσεις!


Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.