Τον γύρο της Ελλάδας κάνει η είδηση πως ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, κατηγορείται για επίθεση στον φροντιστή της Βέροιας, Σάκη Βούλγαρη, με συνέπεια ο πρώτος να συλληφθεί και να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου. Εντούτοις δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους είχαν διένεξη μεταξύ τους.

 

Ως γνωστόν το κλίμα στην Βέροια είναι πολύ αρνητικό για τον Καλαϊτζίδη (και) για το γεγονός ότι προ ετών είχε προβεί σε καταγγελίες εναντίον της “Βασίλισσας του Βορρά”, αναφερόμενος σε περίοδο κατά την οποία ήταν προπονητής της. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι Καλαϊτζίδης και Βέροια συμπορεύτηκαν για πολλές σεζόν, κάτι που αποτελεί ρεκόρ και για τις δύο πλευρές.

 

Στο δια ταύτα μέσα στο γενικευμένο αρνητικό κλίμα για τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, τον Ιανουάριο του 2022 (μετά το ματς όπου η Βέροια είχε επικρατήσει 5-0 του Απόλλωνα), Καλαϊτζίδης και Βούλγαρης – παρότι για χρόνια είχαν συνυπάρξει στα αποδυτήρια της Βέροιας - είχαν πολύ έντονο διάλογο με τα ανάλογα φραστικά... στολίσματα. Η στήλη δεν γνωρίζει αν συνέβη κάτι ανάλογο και στο φετινό ματς του πρώτου γύρου, αλλά εικάζει πως το χθεσινό γεγονός συνδέεται με εκείνο της 26ης Ιανουαρίου 2022.