Ο αγώνας του Απόλλωνα με τον Π.Α.Ο.Κ. Β΄ είχε και εκτενές... τρίτο ημίχρονο!

 

Μετά από πολύ καιρό είδαμε τον προπονητή του Απόλλωνα να αποβάλλεται από τον διαιτητή Πουλικίδη για έντονες διαμαρτυρίες προς το πρόσωπό του. Γνωστός για τις εκρηκτικές του αντιδράσεις ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ωστόσο δεν είχε αποβληθεί την τρέχουσα σεζόν, ούτε την προηγούμενη. Φαίνεται πως οι αποφάσεις του Πουλικίδη στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. Β΄ τον εξόργισαν πολύ, όπως και όλο τον πάγκο του Απόλλωνα.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό...

Όπως κατάγγειλαν όλοι όσοι βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας της Καλαμαριάς κάποιος από την εταιρεία security, η οποία υποτίθεται έχει καθήκον να διαφυλάττει την τάξη, έβριζε συνεχώς τον πάγκο του Απόλλωνα. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε η απαίτηση από τους αστυνομικούς να επιληφθούν του ζητήματος, διότι έκαναν την... πάπια.

Το πιο τραγελαφικό και ταυτόχρονα γραφικό απ’ όλα ήταν η συμπεριφορά κάποιων που εκπροσωπούσαν την εταιρεία security και τον Π.Α.Ο.Κ. Όχι μόνο δεν αποδοκίμαζαν τον συγκεκριμένο υπάλληλό τους, μα με την τακτική “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” προσπαθούσαν να τον δικαιολογήσουν.

Γνωστή νοοτροπία, όμως. Έχουμε δει και χειρότερα, όπως π.χ. το “γνωστό” πανό προσφάτως, ώστε το χθεσινό συμβάν φαντάζει ψήγμα...