Ο Απόλλων Πόντου την Κυριακή θα αγωνιστεί στην Τρίγλια, καθώς θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο του ΠΟΤ για έδρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Κι αυτό διότι η μάχη Ερασιτέχνη – ΠΑΕ έχει φουντώσει και ουσιαστικά η επαγγελματική ομάδα του Απόλλωνα υπέστη έξωση από την φυσική έδρα της ομάδας. Μάλιστα με δημόσιες τοποθετήσεις γίνεται εμφανές ότι ο Ερασιτέχνης δεν αρκείται με την έξωση, αλλά επιδιώκει την πλήρη εξόντωση της ΠΑΕ, διότι δυσαρεστείται με το γεγονός ότι ο Απόλλων Πόντου βρήκε “στέγη” προσωρινά στην Τρίγλια και είναι προφανές ότι θα ήθελε να μη βρεθεί άλλο γήπεδο, ώστε να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ΠΑΕ από την πλευρά της τηρεί αμυντική στάση, τόσο στο θέμα του γηπέδου, όσο και στην μεθοδευμένη υπόθεση των μετοχών, καθώς ο Καλαϊτζίδης ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και δηλώνει διατεθειμένος να παραλάβει το 59% των μετοχών της ΠΑΕ.

Είναι, δε, πολύ πιθανό να ακυρωθεί η απόφαση έξωσης - ως παράτυπη - και ο Απόλλων Πόντου να διεξάγει τους επόμενους εντός έδρας αγώνες του στην Καλαμαριά.