Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ζήτησε το γήπεδο του Αριστοτέλη για τις προπονήσεις των ομάδων Κ19 και Κ17, αλλά ο Δήμος Καλαμαριάς αρνήθηκε με την αιτιολογία πως ο συγκεκριμένος χώρος δεν δίνεται προς χρήση σε ΠΑΕ. Και από την πλευρά της ομάδας διατυπώνονται ανεπίσημες διαμαρτυρίες, με την μορφή εμπαθούς επίθεσης προς την Δημοτική Αρχή.

 

 

Εδώ υπάρχουν δύο παράμετροι. Η μία πως ο Απόλλων Πόντου απαιτεί διευκόλυνση από την παρούσα Δημοτική Αρχή, παρότι από επίσημα “χείλη” της ΠΑΕ έχει πολλάκις γίνει επίθεση κατά του Δήμου. Άρα είναι αφελές, αν πίστευαν πως θα γίνει αυτή η διευκόλυνση...

 

Η δεύτερη (και πιο σημαντική παράμετρος) έχει να κάνει με τα αντίθετα αποτελέσματα που έφερε αυτή η δυσανασχέτηση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. Διότι, άθελά της, δίνει “πόντους” στον Δήμαρχο, καθώς στην Καλαμαριά υπάρχει κυρίως  αντιπάθεια για τον Απόλλωνα Πόντου. Η, δε, λογική λέει πως καμία παράταξη - εκ των υποψηφίων – δεν θα πάρει το μέρος της ΠΑΕ, για να μην χάσει ψήφους.

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.