Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα, Rossoneri, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τοποθετούνται αναφορικά με την πρόσφατη συνέλευση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Πολλές και βαριές οι αιχμές, “φωτογραφίζοντας” ξεκάθαρα πρόσωπα, γεγονότα και νοοτροπίες.

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αφήσαμε επίτηδες κάποιες μέρες να περάσουν από την συνέλευση του ερασιτέχνη,όντας σίγουροι ότι η παραπληροφόρηση και οι παπαρολογίες των γνωστών αγνώστων της Καλαμαριάς (και όχι μόνο) θα οργιάσει,γιατί δεν μπορούν με άλλον τρόπο να καλύψουν την απουσία και την ανυπαρξία τους.

Δεν μας έκανε έκπληξη λοιπόν ότι σε μια ανοιχτή συγκέντρωση φιλάθλων και φορέων που έγινε για το μέλλον τής ομάδας μας,απουσίαζε η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και ή θυγατρική της ο Ομιλος Πόντου.

Μια φοβισμένη κι ανύπαρκτη ΠΑΕ, μην μπορώντας να αντικρούσει τους φιλάθλους της και οπαδούς της,προτίμησε να απέχει συνειδητά από αυτήν την συγκέντρωση.Το ίδιο και το γεμάτο φόβο αδερφάκι της, ο Ομιλος Πόντου, με μπροστάρη τον παλιό αντιπρόεδρο της διοίκησης Μπαλτιδη και τωρινό πρόεδρο στον Όμιλο, απέφυγαν να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους αγνούς και καθαρούς φιλάθλους, αφού έχουν μάθει το ακροατήριο τους να είναι τυφλά κατευθυνόμενο.

Εκπληξη μας έκανε όμως ότι έστειλαν 3 συγκεκριμένες παλιές δόξες της ομάδας να παίξουν τον ρόλο του προβοκάτορα και να διαλύσουν μια συνάντηση φορέων για το μέλλον της.

Ο ένας δεν πρόλαβε να παίξει τον ρόλο του γιατί όταν άναψαν τα αίματα έφυγε τρέχοντας...οι άλλοι δύο όμως πήραν απευθείας το Όσκαρ βλακείας.Το πολύ καλά σκηνοθετημένο σκετσάκι με τους τρεις ηθοποιούς άμεσα συνεργαζόμενους με την ΠΑΕ,τελικά δεν απέδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είχαν σχεδιάσει.

Φυσικά και δεν πέσαμε από τα σύννεφα με την μη παρουσία κάποιων συγκεκριμένων φιλάθλων μας, που εδώ και 3 χρόνια βρίζουν, αναθεματίζουν και κάνουν σκληρή κριτική στην διοίκηση του ερασιτέχνη,αλλά μόνο από τα παγκάκια,τα καφενεία,τις καφετέριες και φυσικά το Facebook..Τέτοιους επαναστάτες και παληκάρια είχαμε αρκετό καιρό να δούμε στα δρώμενα της ομάδας μας.

Αντιπολίτευση από απόσταση ΕΣΕΊΣ, αντιπολίτευση στα ίσια και από κοντά τελικά ΜΟΝΟ ΕΜΕΊΣ!

Για το κλείσιμο αφήσαμε το καλό κομμάτι της βραδιάς.Τα καλά νέα για το γήπεδο της ομάδας μας, που ίσως υπό προϋποθέσεις να σημαίνει και την σωτηρία της.Πρωτη φορά είδαμε συσπειρωμένες κι ενωμένες τις δημοτικές παρατάξεις της Καλαμαριάς μας για το κοινό καλό του Απόλλωνα . Ελπίζουμε η δέσμευση του Δημάρχου για λύση στο γηπεδικό, με την απαλλοτρίωση ενός κομματιού να γίνει άμεσα και θα στηριχθεί από όλες τις παρατάξεις και τους φορείς της πόλης μας.

 

Υ.γ.1:Κάποια ερωτήματα που ακόμα είναι ανοιχτά:

Θα μας απαντήσει κανείς από την ΠΑΕ ή από τα παπαγαλάκια της στα εξής:

Πως γίνεται να λέγεται μεγαλομέτοχος ένας που κατέχει μόνο το 15% των μετοχών;Πως πήγε η προετοιμασία στην Αυστρία που έκλεισε η ομάδα;Ποτέ γίνονται τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα;Ποτέ έρχεται το πούλμαν της Ντόρτμουντ που το αγόρασε η ΠΑΕ για ιδιοκτησία;Δεν τα είπαμε εμείς αυτά αλλά εσείς τα ανακοινώσατε και η μελαχρινή οχιά που γράφει την μια βλακεία μετά την άλλη στο ψευτοσαιτ του.

Παντως θα σας παρακαλούσαμε στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου να μας καλέσετε αφού δεν μας καλέσατε στην προετοιμασία στην Αυστρία.

Υ.γ.2:Πρώτη φορά είδαμε νύχτα μελαχρινή οχιά να βολοδέρνει γύρω γύρω από το θεατράκι της Χηλής.Γιατι δεν ήρθες μια βόλτα μέσα αφού μας ψάχνεις τόσο καιρό στην Καλαμαριά και δεν μας βρίσκεις και άφησες απροστάτευτους τους καραγκιόζηδες σου;

Υ.γ.3:Στην προηγούμενη ανακοίνωση μας,είχαμε προβλέψει ότι θα σε διώξουν πριν την παρέλαση από το Κιλκίς.Ζηταμε συγνώμη από τον κόσμο για την λάθος πρόβλεψη μας.Σπάζοντας κάθε ρεκόρ σε έδιωξαν πριν τελειώσει ο Σεπτέμβρης.Γιατι τα σάιτ σου κάνουνε μόκο για το συγκεκριμένο θέμα;Δεν έχεις καταλάβει ότι είσαι ο πιο ανεπιθύμητος άνθρωπος στην Ελλάδα;