Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Club Rossoneri, μετά την νέα ήττα του Απόλλωνα Πόντου (από τον Απόλλωνα Λάρισας), δημοσίευσαν κείμενο με την δική τους οπτική. Και είναι γεγονός ότι μέσω ειρωνικών σχολίων ουσιαστικά καταλογίζουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα στην ΠΑΕ...

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

 

Η κατρακύλα συνεχίζεται,η ξεφτίλα δεν έχει τελειωμό. Και φυσικά οι δικαιολογίες θα αρχίσουν αύριο το πρωί με τα παπαγαλάκια -υπαλληλάκια σας να οργιαζουν.

Θα σας κάνουμε την χάρη λοιπόν να τις γράψουμε εμείς μια και το μάθαμε καλά το ποίημα σας.

Φταίει η προσφυγιά,φταίει η διαιτησία,φταίει ο καιρός και οι ψιχάλες,ο κακός διαιτητής,το 7αρακι στο διπλό,τα μικρά νούμερα στα παπούτσια που φορούσαν οι παίκτες,τα νερά που ήταν μολυσμένα,το τρένο που σφύριξε έξω από το γήπεδο στο 75ο λεπτό και τέλος τα ληγμένα χάπια που πήρε το λαμόγιο του Αριστοτέλη που παίρνει χαρτζιλίκι από τον εξυγιαντή.

Ευτυχως για εμάς και δυστυχώς για εσάς είμαστε από αυτούς που δεν τρώμε παραμύθι γιατί σας έχουμε μάθει σαν κάλπικη δεκάρα.

Σε παλιότερες εποχές με τέτοια πορεία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια, απομάκρυνση προπονητή,επισκέψεις στα επίσημα και οι ποδοσφαιριστές θα έφευγαν ξημερώματα.

Αλλα τώρα ποιοι να τα κάνουν...

Οι 15 που πανε στο γήπεδο με τις προσκλησούλες τους;Οι μισοί με χαρτζιλίκι και οι άλλοι μισοί νομίζουν ότι πάνε σε σινεμά..

Μπορούμε να γράφουμε και να γράφουμε αλλά δεν θα πούμε περισσότερα γιατί καταλαβαίνουμε την στεναχώρια όλων των περήφανων και πικραμένων φιλάθλων μας.

Συντομα όμως θα γραφτούν πολλά για τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα, και θα αρχίσουμε να ονοματίζουμε και να εξηγούμε ποιος είναι ο ρόλος κάποιων φιλάθλων και παλαιμάχων μέσα στην ομάδα και στην ΠΑΕ.

Για τα πρόβατα που ακόμα στηρίζουν την χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών μην στεναχωριέστε θα πάρουμε το κύπελλο Ελλάδος...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.