Φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων στη μνήμη του Κυριάκου Μηταριώτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/10) στο γήπεδο του Αριστοτέλη, στην Καλαμαριά, όπου οι βετεράνοι του Απόλλωνα αντιμετώπισαν αντίστοιχη μεικτή ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Μηταριώτης υπήρξε από τους καλύτερους επιθετικούς του Απόλλωνα Καλαμαριάς πετυχαίνοντας 39 γκολ σε επίπεδο Α' Εθνικής και ήταν στέλεχος της μεγάλης ομάδας του 1958.

IRIS ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝΟΡΓΑΝΩΝ

Πριν το παιχνίδι ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, δια μέσω του προέδρου του συλλόγουΚώστα Κάκογλου, παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Δημήτρη Μηταριώτη, γιο του μεγάλου στράικερ.

Στο αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης διεξήχθη όμορφο παιχνίδι με σκορ 3-3, πετυχαίνοντας γκολ για τον Απόλλωνα οι Κουγιουμτζίδης, Μανασίδης και Σαμλίδης.

Με τους παλαίμαχους του Απόλλωνα, με προπονητή τον Κώστα Ελευθεριάδη, αγωνίστηκαν οι Καρακασίδης, Μπαλντούνας, Σαμλίδης, Νικολαΐδης, Στράντζος, Σαπαρίδης, Μπουρδάμης, Δερμιτζόγλου, Κουγιουμτζίδης, Ιωσιφίδης, Τραϊανόπουλος, Μανασίδης, Παρμαξίδης, Παταρης, Καλπίδης, Γρηγοριάδης, Κωστογλίδης.

 

Ο Δημήτρης Μυταριώτης, έγραψε στην σελίδα των Βετεράνων του Απόλλωνα στο Facebook: Θέλω και δημόσια να ευχαριστήσω θερμά και εκ μέρους της οικογένειάς μου,τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και προπονητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον πρόεδρο της Κώστα Κάκογλου, που μαζί μετην αντίστοιχη ομάδα των παλαιμάχων της Θεσσαλονίκης, έδωσαν αυτόν τον αγώνα και τίμησαν την μνήμη του πατέρα μου, Κυριάκου Μηταριώτη!! Επίσης ευχαριστώ όσους παρευρέθηκαν!!