Η ομάδα Ανδρών του Απόλλωνα Καλαμαριάς αντιμετώπισε στο ΔΑΚ Αιγινίου τον τοπικό Αιγινιακό, σε φιλική αναμέτρηση, και με το 48-52 υπέρ τους οι “κοκκινόμαυροι” ήταν οι νικητές.

 

Η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ενημέρωσε σχετικά:

 

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Πιο συγκεκριμένα ο Απόλλων Καλαμαριάς αντιμετώπισε στο ΔΑΚ Αιγινίου τον τοπικό Αιγινιακό σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τους «κοκκινόμαυρους» να παίρνουν τη νίκη με 48-52 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ.

 

Στο κυρίως αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι έπαιξαν ωραίο μπάσκετ και προσπάθησαν να βάλουν δύσκολα στους «κοκκινόμαυρους» που στερήθηκαν των υπηρεσιών των Πετρίδη , Μακούλη. Πιο αποτελεσματικός στα κρίσιμα σημεία ο Απόλλων και πιο εύστοχος κατάφερε να φύγει να φύγει με το διπλό μέσα από το Αιγίνιο, σε ένα παιχνίδι που το σκορ δεν είχε καμία σημασία. Οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμασαν διάφορα συστήματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από όμορφες ενέργειες, διαρκή πίεση και δυνατά μαρκαρίσματα . Ο ΜΓΣΚ Απόλλων Καλαμαριάς ευχαριστεί τον Αιγινιακό για τη φιλοξενία και του εύχεται καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.

 

Φωτο: mgskapollon.gr