Ο 18χρονος Μανώλης Λαδόπουλος, που ξεδίπλωσε τις μπασκετικές του αρετές στον Μαραθώνα, έγινε στόχος αρκετών ομάδων, αλλά ο νεαρός αθλητής “ψήφισε” Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.

 Φανερή η ικανοποίηση στους “κοκκινόμαυρους” που αναδεικνύεται μέσω της ανακοίνωσής τους:

 

Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνετε η έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Μανώλη Λαδόπουλο. Ο Μανώλης γεννήθηκε στις 08-09-2004 , αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 και έχει ύψος 2,05 . Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ στον Μαραθώνα αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και στο τμήμα ανδρών.

Η εξέλιξη του ήταν ραγδαία μιάς και ασχολείται οργανωμένα τα τελευταία δύο χρόνια και έτσι κίνησε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αλλά ο Μανώλης πίστεψε στο προπονητικό πρόγραμμα και την φιλοσοφία ανανέωσης που ακολουθεί η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια και έτσι συμφώνησε να ενταχθεί στον Απόλλων Καλαμαριάς.

Μανώλη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλων Καλαμαριάς και σου ευχόμαστε να είσαι υγιείς με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα του Μαραθώνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Κώστα Μιχαλόπουλο για την οριστικοποίηση και ένταξη του Μανώλη στην ομάδα μας.