Το Τμήμα Μπάσκετ του Απόλλωνα ανακοίνωσε συνεργασία με τον Σωτήρη Κεσίδη, που αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Ατομικής Βελτίωσης των Αθλητών και Αθλητριών.

 

Στο παρελθόν ο Σωτήρης Κεσίδης συνεργάστηκε με τον Σύλλογό από την θέση του βοηθού Προπονητή στην Ανδρική ομάδα και στα Τμήματα Υποδομών, όπου σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία ειδικά στα τμήματα Παίδων και Εφήβων.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.


Ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς και το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει μια νέα σημαντική συνεργασία!

Ο Σωτήρης Κεσίδης προπονητής καλαθοσφαίρισης, παιδαγωγός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Φυσική Αγωγή), θα αποτελεί εφεξής πολύτιμο συνεργάτη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Υπεύθυνου Ατομικής Βελτίωσης των Αθλητών και Αθλητριών μας

Η συνεχής βελτίωση αποτελεί θεμέλιο λίθο της νέας δράσης του Συλλόγου μας.

Η εκμάθηση των βασικών του Μπάσκετ αποκτά τα τελευταία έτη όλο και μεγαλύτερη σημασία. Η ατομική προπόνηση θα βοηθήσει τους αθλητές στην προσωπική τους ανάπτυξη !

Ο Σύλλογός μας ξεκινάει συνεργασία με έναν από τους καλύτερους , διακεκριμένους προπονητές με μακρόχρονη εμπειρία στο ανώτατο επίπεδο και ιδιαίτερα στην ατομική βελτίωση των δεξιοτήτων των αθλητών.

Στο παρελθόν ο Coach Κεσίδης συνεργάστηκε με τον Σύλλογό μας από την θέση του βοηθού Προπονητή στην Ανδρική μας ομάδα ,στα τμήματα υποδομών και με ιδιαίτερη επιτυχία με τα τμήματα παίδων και εφήβων αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους αθλητές μας.

Επίσης συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στα τμήματα υποδομών τον ΑΣ ΠΑΟΚ και της ΑΕ Τούμπας στο τμήμα ανδρών .

Τα βασικά στοιχεία εκμάθησης θα στηρίζονται :

• Στην εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ

• Την βελτίωση της ισορροπίας

• Την βελτίωση της τεχνικής του Σουτ

• Την βελτίωση των δεξιοτήτων

• Την αξιολόγηση & μέτρηση της προόδου

Τον καλωσορίζουμε στην επιστροφή του στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Απόλλων Καλαμαριάς