Ο σχεδιασμός της ομάδας Μπάσκετ των Ανδρών συνεχίζεται στον Απόλλωνα με την προσθήκη δύο καλαθοσφαιριστών. Πρόκειται για τον Παντελή Βούκα και τον Φώτη Ζιάκα.

 

Ο Βούκας (αριστερά) με ύψος 1,90 αγωνίζεται στην θέση “3” και ο Ζιάκας (δεξιά) με ύψος 1,98 στις θέσεις “2” και “3”.

 

 

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για τον Βούκα

Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Παντελή Βούκα. Ο Παντελής Βούκα γεννημένος το 1997, είναι παλιός γνώριμος του Coach Πολυμένη όταν και συνεργάστηκαν στην ΑΕ Πυλαίας. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ με την ομάδα του Αδένδρου αγωνιζόμενος στα τμήματα παίδων και εφήβων και στην συνέχεια στο τμήμα ανδρών για τρία χρόνια. Στην συνέχεια αγωνίσθηκε στο ΔΑΣΩ, στην ΑΕ Πυλαίας, στον Κένταυρο Καλλικράτειας (Γ' Εθνική), στην Αρετσού (Β' Εθνική) και στον ΒΑΟ (Γ' Εθνική).

Αγωνίζεται στην θέση 3 και έχει ύψος 1,90.

Παντελή καλωσόρισες στην οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας .

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.


Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για τον Ζιάκα

 

Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Φώτη Ζιάκα. Ο Φώτης είναι γεννημένος το 2000. Αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και έχει ύψος 1,98. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ με την ομάδα του Γ. Σ. Σοφάδων αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και στην συνέχεια στο τμήμα ανδρών. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην ΑΕ Τούμπας. Φώτη καλωσόρισες στην οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και σου ευχόμαστε να είσαι υγιείς με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ευχαριστήριο

Ο Μ.Γ.Σ.Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Γ. Σ. Σοφάδων και τον πρόεδρο Κο Πόποτα για την παραχώρηση του Φώτη στον Σύλλογό μας!