Το Τμήμα Μπάσκετ του Απόλλωνα εξέδωσε διαμαρτυρία που ανήρτησε στα social media και αφορά τις συνθήκες που συνάντησαν στην Περαία, όπου αντιμετώπισαν την ομάδα του Ζέφυρου.

 

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 

"Η ομάδα μας στο χθεσινό της αγώνα (20/02/2022) αντιμετώπισε στην Περαία την ομάδα του Ζέφυρου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον coach Δεμερτζή για τη φιλοξενία, τον υγιή ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο.

Με μεγάλη μας λύπη δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους υπεύθυνους παράγοντες του σωματείου. Κατά την άφιξη μας στο κλειστό γήπεδο της Περαίας συνέβησαν τραγελαφικά γεγονότα. Ως γνωστόν το κάθε σωματείο δύναται να κάνει χρήση αποδυτηρίων και όχι «τρώγλης» η οποία χορηγήθηκε με σημαντική καθυστέρηση και στην οποία βρεθήκαμε κυριολεκτικά κλειδωμένοι στο ημίχρονο του αγώνα, καθώς η κλειδαριά της πόρτας είχε μπλοκάρει.

Μας ενημέρωσαν δε ότι δεν μπορούν να μας παραχωρήσουν άλλα αποδυτήρια καθώς το μόνο διαθέσιμο θα γινόταν χρήση μετά από 2 ώρες από ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Επίσης, ως είθισται το φιλοξενούμενο σωματείο έχει δικαίωμα να προσκομίσει λίστα προσκεκλημένων θεατών της ομάδας και ΠΑΛΙ η συνεργασία δεν ευδοκίμησε αρχικά καθώς οι παράγοντες του Ζέφυρου έψαχναν οποιοδήποτε ψεγάδι για να δημιουργήσουν «εντύπωση».

Δεν θα μακρηγορήσουμε την πικρία μας και την εναντίωσή μας σε κάθε λογής τέτοιες συμπεριφορές, αντιθέτως θα συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε τα ιδεώδη του αθλήματος και την καλή φιλοξενία που έχουν όλα τα φιλοξενούμενα σωματεία στην έδρα μας."