Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο καλαθοσφαιριστή Στράτο Νησιώτη.

 

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Στράτος με μεγάλη εμπειρία στις ψηλές εθνικές κατηγορίες έχει να επιδείξει μια σπουδαία καριέρα η οποία ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ και τα αναπτυξιακά τμήματά του . Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε την περίοδο 1998-99 στον Απόλλων Καλαμαριάς και στην συνέχεια στον Δημόκριτο ,Δούκα , Θερμαϊκό Θέρμης ,Ιωνικό Νικαίας ,ICBS ,Ερμή Λαγκαδά ,BF Ξάνθη , Ανατόλια ,Αία Ευόσμου ,Ευρώπη Πευκοχωρίου ,ΑΟ Πολυγύρου , ΑΕ Πυλαίας , και τελευταία του ομάδα τον Κεραυνό Αγίου Παύλου .

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλων και του ευχόμαστε να έχει υγεία και να πετύχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας .

 

Δήλωση του Στράτου Νησιώτη

Θα μπορούσα να πω και να αναλύσω πολλούς λόγους που με οδήγησαν στην επιλογή μου να έλθω στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και να βοηθήσω την ομάδα. Πήρα την απόφαση γιατί είδα ένα project που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Είδα μια σωστή προσπάθεια από τον Θόδωρο Πολυμένη να αναβαθμίσει το ιστορικό σωματείο της Καλαμαριάς που τα τελευταία χρόνια είχε χάσει την αίγλη του. Η Καλαμάρια, τουλάχιστον όσο θυμάμαι, τα τελευταία χρόνια δεν είχε ποτέ μια ομάδα μπάσκετ που να διεκδικεί υψηλούς στόχους. Πήρα λοιπόν την απόφαση να βοηθήσω το πιο ιστορικό σωματείο της Καλαμαριάς ώστε να μπορέσει σε λίγα χρόνια να επανέλθει στην θέση που πραγματικά του αξίζει. Ωστόσο όλοι οι φορείς πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα ώστε ο Απόλλων Καλαμαριάς να γίνει το στολίδι της πόλης στο μπάσκετ .

 

Ευχαριστήριο

Ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Κεραυνό Αγίου Παύλου και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κο Αγγελόπουλο Βασίλη για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Στράτου Νησιώτη στην ομάδα μας .

 

Φωτο: mgskapollon.gr