Όταν ένας άνθρωπος έχει συνδέσει την ζωή του τόσο πολύ με μια ομάδα, όσο ο Παναγιώτης Μπαλασόπουλος με τον Μέντεκα, τότε η απώλεια του προσώπου δημιουργεί δυσαναπλήρωτο κενό στην υπόσταση του συλλόγου. Ημέρα πένθους για τον Μέντεκα, αφού ο επί είκοσι χρόνια πρόεδρός του και άνθρωπος του συλλόγου από την ίδρυσή του, ο Παναγιώτης Μπαλασόπουλος, έχασε την τετραετή μάχη με την επάρατο νόσο.

Πέρα από τον Μέντεκα συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς και στο διαδικτυακό προφίλ του Μαραθώνα Καλαμαριάς αναφέρεται: “ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.”

 

 

Η ανακοίνωση του Μέντεκα

 

ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΤΕΚΑ

Σήμερα, έφυγε απο τη ζωή, ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, που επί 4 χρόνια έδωσε μια γενναία και παλικαρίσια μάχη με την επάρατη νόσο, που έδειξε καθόλου να μη φοβάται, πάντα αισιόδοξος και μαχητής.

Ο Παναγιώτης Μπαλασόπουλος υπήρξε σήμα κατατεθέν της ομάδας, καθώς η παρουσία του ήταν συνυφασμένη με τον Μέντεκα από την ίδρυση του, δηλαδή περίπου 30 χρόνια. Διετέλεσε πρόεδρος επί 20 έτη προσφέροντας ανεκτίμητο έργο, κρατώντας ψηλά τη σημαία του συλλόγου.

Ο Παναγιώτης μπορούσε να συνδυάσει τη φιλία με όλους και ταυτόχρονα τη μεγάλη αγάπη για τον ΜΕΝΤΕΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Η ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΤΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ....

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ

 

 

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του Ποσειδώνα Καλαμαριάς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαλασόπουλου για το θάνατό του και στην αθλητική οικογένεια του σωματείου «Μέντεκας Καλαμαριάς» του οποίου υπήρξε μέλος και υπηρέτησε επί σειρά ετών ως Πρόεδρος.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα είναι σίγουρα πιο φτωχό με την απώλεια του…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.