Μεγάλος πρωταγωνιστής του Μαραθώνα στην εκτός έδρας νίκη επί του Αχιλλέα Τριανδρίας, με σκορ 2-1, ήταν ο Ντάνι Δαμουλάκης, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή και πέτυχε τα δύο γκολ.

 

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

1

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

2

 

 

Η αναμέτρηση είχε ένα πρώτο 45λεπτο που ο Μαραθώνας στέκονταν πολύ καλά και οι άμυνες λειτουργούσαν αποτελεσματικά εκατέρωθεν, καθώς και οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων ήταν σε εξαιρετική μέρα.

Στην επανάληψη αμφότεροι οι αντίπαλοι ήθελαν πιο πεισματικά το γκολ που θα οδηγούσε στη νίκη και ο Δαμουλάκης τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο (65΄) σκόραρε δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Καλαμαριάς στο 69ο λεπτό. Η “απάντηση” των γηπεδούχων ήλθε με πανομοιότυπες συνθήκες, στο 80΄, αφού ο σκόρερ Γεωργιάδης είχε μπει ως αλλαγή τέσσερα λεπτά πριν.

Ο Μαραθώνας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 86ο λεπτό ο Δαμουλάκης σκόραρε δεύτερη φορά δίνοντας οριστικά τη νίκη στην ομάδα του.

 

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κιτσικούδης, Τσινεκίδης, Κύρκος, Κοτινάκης, Ζευκόπουλος, Χαχαμίδης, Καλογεράκης, Γκαρνάκης, Γραμμένος, Μαυροματίδης, Νιολάκης.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι Βασιλάκης, Ιορδανίδης, Γεωργιάδης.

 

 

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Βασιλειάδης, Βραχνός, Λατινόπουλος, Καρυωτούδης, Κριτσιάνης, Λαμπούδης, Ξένος, Αλεξανδρίδης, Ηλιάδης, Ισσόπουλος, Αποστόλου.

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι Τζοάνος, Λιάτσικος, Δαμουλάκης.

 

Φωτο: Ο Δαμουλάκης με τη φανέλα του Απόλλωνα, το 2018.