Δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Μαραθώνα, που με απουσίες απέναντι στον Παύλο Μελά δέχθηκε δύο γκολ, βλέποντας τους γηπεδούχους να κάνουν την πρώτη τους νίκη. 

 

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

2

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

0

 

Η ομάδα της Καλαμαριάς παρατάχθηκε στην αναμέτρηση χωρίς να υπολογίζει σε απαραίτητους ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμών.

Τα γκολ που έκριναν την έκβαση του αγώνα σημειώθηκαν απ΄ τον Απόλλωνα Ζλατίντση στο 36ο λεπτό και τον Λάζαρο Κωνσταντινίδη στο 38ο λεπτό. Έτσι ο Μαραθώνας βρέθηκε μέσα σε λίγα λεπτά στο... καναβάτσο. Πάντως η ομάδα της Καλαμαριάς αναμένει τις επιστροφές ποδοσφαιριστών, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα ματς και να “ζευγαρώσει” τη νίκη της πρεμιέρας.

 

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ: Αθανασίου, Δαμιανίδης, Παπαδόπουλος, Κοσμούδης, Αποστολίδης, Σαλτίρης, Παπαδόπουλος Σωκ., Σταμάτης, Τσαλουχίδης, Παπαδόπουλος Π., Ζλατίντσης, Κωνσταντινίδης. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι Ζλατίντσης, Σεμερτζίδης και Ρουσιτά.

 

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Βασιλειάδης, Λατινόπουλος, Καρυωτούδης, Κριτσιάνης, Αλεξανδρίδης, Ηλιάδης, Τζοάνος, Ισσόπουλος, Ανδριτσούδης, Κοβάτσης, Δαμουλάκης.

Ακολουθεί video  με φάσεις του αγώνα