Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Μέντεκα είχε στόχο την άνοδο στην Β΄Εθνική και εφέτος τον πέτυχε, κάτι που οριστικοποιήθηκε μετά το 1-1 με το Σουβλί.

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.


Η ανακοίνωση του Μέντεκα Καλαμαριάς

 

ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Στόχος επετεύχθη για τη γυναικεία μας ομάδα, έναν στόχο που κυνηγάει τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους και στις λεπτομέρειες δεν το κατάφερε, καθώς αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική Κατηγορία.

Φέτος, παρ όλες τις δυσκολίες, όπως ο covid και τα προβλήματα αποχωρήσεων, πετύχαμε τον στόχο μας με πολλή δουλειά και με ένα κράμα παλιών και καινούριων ποδοσφαιριστριών, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και εξασφάλισε την άνοδο με μεγάλη βαθμολογική διαφορά.

Το επίτευγμα αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς, πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με δυνατές ομάδες, αλλά και μακρινά ταξίδια (Σουφλί, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα), τα οποία απαιτούν πνευματική και σωματική δύναμη.

Σχετικά με τον τελευταίο αγώνα, παρά τις φοβερές ελλείψεις και απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 και εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδο και το πρωτάθλημα. Ο Μέντεκας ήλεγχε τον αγώνα κατά το μεγαλύτερο διάστημά του, με την φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται στο 22ο λεπτό, αλλά ο σύλλογό μας είχε την απάντηση στο 46', με την Μαρκοπούλου να βγάζει εξαιρετική σέντρα και την Δημητρού να την μετατρέπει σε γκολ και να γράφει το τελικό 1-1.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα κορίτσια για την τιτάνια προσπάθειά τους, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στον προπονητή της ομάδας, κύριο Σολοποτιά Μανώλη για την επιτυχία της ομάδας!!!