«Μπλόκο» από δέκα ομάδες στο νέο πρωτάθλημα λόγω τηλεοπτικών

 

 

«Μπλόκο» στην προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα της Superleague Interwetten, με δέκα ομάδες να ψηφίζουν αρνητικά. «Ναι» Ολυμπιακός, Ατρόμητος, ΠΑΣ και «παρών» ο Άρης.

 

 

Με δέκα «όχι», τρία «ναι» και ένα «παρών», άναψε… κόκκινο στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Superleague Interwetten, στο σημερινό (8/7) Δ.Σ. του συνεταιρισμού, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Ολυμπιακός Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ, ο Άρης «παρών» και οι υπόλοιποι αρνητικά.

 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η πλειονότητα των ομάδων δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να βρεθεί μία συνολική λύση, ωστόσο με βάση τα σημερινά δεδομένα, το επόμενο πρωτάθλημα βρίσκεται στον “αέρα”.

 

 

Σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι Άρης, ΠΑΣ και Ατρόμητος έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με τη Nova, εξ ου και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν «όχι».

 

Για να περάσει η προκήρυξη απαιτείται η ψήφος από τα 3/4 των ομάδων. Στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Λίγκας χρειάζεται και πάλι το ίδιο ποσοστό για να ψηφιστεί, ενώ αν χρειαστεί και τρίτη ΓΣ, θα απαιτούνται οχτώ ψήφοι.

 

Πάντως, ανάμεσα σε όσα ακούστηκαν, από τους μεγαλομετόχους και τους εκπροσώπους των ομάδων, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει επικεφαλής σε μια πρωτοβουλία για εξεύρεση λύσης, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού γνωρίζει τα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά.

 

Γιώργος Φραδελάκης- SDNA