Διαχασμένες οι ομάδες της Super League 2 και της Football League για την αναδιάρθρωση

 

Στις 25 Αυγούστου το KalamariaSports.gr, έχοντας κάνει την απαιτούμενη έρευνα, σας πληροφορούσε κατ’ αποκλειστικότητα (με τον τίτλο Θα γίνει... μάχη” ) πως “οι ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο “στρατόπεδα” όσον αφορά την κατάρτιση που θα έχουν Super League 2 και Football League, στην κατεύθυνση της ενοποίησης μέσω αναδιάρθρωσης. Αυτή η αντιπαράθεση βρίσκεται ήδη στο... πεδίο της μάχης.

 

Οι ομάδες της Super League 2 παρουσιάζονται αντίθετες στο θέμα της αναδιάρθρωσης και ορισμένες εξ αυτών προχώρησαν στη σύνταξη κοινής ανακοίνωσης, ζητώντας να μην διαφοροποιηθεί οτιδήποτε στις δύο Κατηγορίες. Φέρονται να είναι δέκα, αλλά πιθανόν να είναι και λιγότερες αυτήν την στιγμή.

 

Χθες είκοσι ομάδες που αναμένεται να απαρτίζουν την Football League έστειλαν ψήφισμα  στον Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και στον πρωθυπουργό για να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση, δηλαδή την ενοποίηση των δύο Κατηγορίων και την κατάρτιση δύο Ομίλων.

 

Η ανακοίνωση των ομάδων της Super League 2

“Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ της Ε.Π.Ο. που έκανε δεκτή την προσφυγή της «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» με 5-0 ψήφους και  ακύρωσε την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία προέβλεπε την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της SL2 μe 18 ομάδες, το Πρωτάθλημα θα γίνει κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 της Super League 2,  με 12 Ομάδες.

Ομοίως απερρίφθησαν και οι προσφυγές των ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, που αιτήθηκαν την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους.

Σεβόμενοι τις ως άνω Αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την πλειοψηφία του οποίου απαρτίζουν εν ενεργεία ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και οι οποίες είναι ανέκκλητες, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά, ότι είμεθα αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, η οποία θα καταργούσε το περιεχόμενο των αποφάσεων αυτών».