Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το συμβούλιο των ομάδων της Super League 2, πιθανότατα έχει αποφασιστεί η επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος, με ομόφωνη απόφαση, όσο η ΕΡΤ δεν καταθέτει ικανοποιητικό τηλεοπτικό συμβόλαιο

 

Νεότερη ενημέρωση

Είναι πλέον οριστικό ότι μπαίνει “λουκέτο” μέχρι νεοτέρας στην Super League 2, όπως αποφάσισαν ομόφωνα οι ομάδες της Κατηγορίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθεί η 2η Αγωνιστική το Σαββατοκύριακο αυτό και φυσικά δεν θα γίνει η εντός έδρας αναμέτρησή του Απόλλωνα με την Δόξα Δράμας.

Στην συνέχεια αντιπροσωπεία της Super League 2 θα επιδιώξει συναντήσεις με αντικείμενο το τηλεοπτικό συμβόλαιο και ως έσχατη κίνηση συγκατάβασης θα προτείνει μείωση 30% στα ποσά που είχαν συμφωνηθεί πέρσι και ήταν 850.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα θα είναι η τελευταία αντιπρόταση και δεν θα υπάρξει καμία άλλη υποχώρηση της Λίγκας. Παράλληλα θα εξεταστεί το υψος του κόστους της τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων από την Λίγκα, όπως αξίωνε η ΕΡΤ στην τελευταία  της πρόταση και με  "ψαλίδι" 50% στο ποσό που  περίμεναν οι ομάδες. 

Επίσης τέθηκε για πρώτη φορά το ζήτημα πως θα πρέπει να λάβουν το ίδιο ποσό με τις υπόλοιπες ομάδες κι αυτές που υποβιβάστηκαν από την Super League 1, δηλαδή ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακός.

 

IRIS ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝΟΡΓΑΝΩΝ