Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport-fm.gr η Super League 2 αύριο (22/2) θα αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος, για την Τετάρτη 1η Μαρτίου, ως ένδειξη καλής θέλησης. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι ομάδες θα ξαναπάνε σε αναβολή εάν δεν ικανοποιηθούν, στο μεταξύ.

Βέβαια στο πρόσφατο παρελθόν, την σεζόν 2019-2020, όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν διεκόπη παρά το γεγονός ότι δόθηκαν “ψίχουλα” και υποσχέσεις της διοργανώτριας που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

 

Στο μεταξύ κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκε για το Πρωτάθλημα της Super League 2, λέγοντας: «Θα αναμένουμε την απόφαση τους. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι, επιστρέφουν στα γήπεδα τους, και αυτομάτως ξεκινάει η συζήτηση, για να μπορέσουν να απολαύσουν κι αυτοί την ενίσχυση από το ταμείο του κράτους, τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης». Στο τέλος της ομιλίας του είπε: «Εδώ είμαστε, για να αντιμετωπίσουμε με γενναιότητα, με ηρεμία και με διαφάνεια, και κυρίως με κριτήρια, το ζήτημα της Super League 2. Επιστρέφουν στα γήπεδα, και αυτομάτως είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε τα πάντα που τους αφορούν».

 

 

 

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ sport-fm.gr

 

Η SL2 σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr αναμένεται να ξεκινήσει την 1/3, θα γίνει αγωνιστική και το άλλο σαββατοκύριακο, αλλά αν μέχρι τότε δεν ικανοποιηθεί το αίτημά της, θα πάει σε νέα αναβολή!

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.Τα απίστευτα και όμως… ελληνικά στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ποδοσφαίρου μας φαίνεται ότι θα συνεχιστούν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, στο αυριανό (22/02) κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, οι ομάδες θα αποφασίσουν να ξαναμπούν στο γήπεδο σε μια κίνηση καλής θέλησης. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η συντριπτική τους πλειοψηφία, ακόμη και οι ομάδες, που είναι ψηλά στον πίνακα και «βλέπουν» άνοδο, είναι σφόδρα αντίθετες στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους για περισσότερα χρήματα από το Στοίχημα.

Θυμίζουμε, η SL2 έχει κατεβάσει ρολά τις τελευταίες εβδομάδες μετά τα όσα έγιναν με τη μοιρασιά των κερδών από τη φορολογία του Στοιχήματος και το «ψαλίδι» στα χρήματα, που ήταν να πάρει, και τα οποία έπεσαν στα 1,7 εκατ. ευρώ.

Οι αξιώσεις, λοιπόν, των ομάδων είναι για 5 εκατ. ευρώ, αλλά για την ώρα, και από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ούτε… κατά διάνοια δεν προκύπτει ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημά τους! Άλλωστε, πρόσφατα ο υφυπουργός είχε δηλώσει «η Super League 2 να σταματήσει τους εκβιασμούς και να επιστρέψει στα γήπεδα», δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω!

Το θέμα, ωστόσο, είναι άλλο: Όπως προείπαμε, στη Λίγκα αύριο αναμένεται να παρθεί η απόφαση να κυλήσει ξανά η μπάλα στο χορτάρι σε μια ένδειξη καλής θέλησης. Η επανέναρξη πάει για την 1η Μαρτίου, δηλαδή την άλλη Τετάρτη.

Εκείνο, ωστόσο, που προκύπτει, ακριβώς επειδή μιλάμε για μια κίνηση καλής θέλησης, προκειμένου να «τρέξει» λίγο το πρόγραμμα, είναι ότι οι ομάδες θα συμφωνήσουν να παίξουν Τετάρτη και σαββατοκύριακο, δηλαδή να γίνουν δύο αγωνιστικές την επόμενη εβδομάδα, αλλά αν μέχρι τότε δεν έχει ικανοποιηθεί το αίτημά τους, να ξαναπάνε σε αναβολή! Βέβαια, αν αποφασιστεί νέα αναβολή, θα υπάρχει πια ξεκάθαρος κίνδυνος αυτή να είναι και οριστική, αφού στη συνέχεια δεν θα βγαίνουν οι ημερομηνίες!

Την ίδια στιγμή, βέβαια, έχουμε και… εκλογές! Για λόγους ψηφοθηρίας και μόνο, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν αποκλείεται, έστω και στο παρά ένα, να βρεθεί μια λύση.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι την άλλη εβδομάδα, εάν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξανά, θα διεξαχθεί η αγωνιστική, που ήταν κανονικά να διεξαχθεί τότε και όχι εκείνη, στην οποία σταμάτησε η μπάλα. Για τις αγωνιστικές, που έχουν αναβληθεί, έχουμε ακόμη καιρό να δούμε πότε -και αν- θα οριστούν…