Ο Μπαλτάκος δήλωσε ότι 10-15 ομάδες της Super League 2, ακόμα και αν πάρουν κάποια χρήματα, δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν στο πρωτάθλημα

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τοποθετήθηκε για τη Super League 2 μετά από ερώτηση που δέχθηκε με την ευκαιρία της παρουσίας του στον χορό της ΕΠΣ Χανίων.

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.Συγκεκριμένα Τάκης Μπαλτάκος είπε: «Με τη Super League 2 κάναμε ραντεβού αλλά αυτό δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Δηλαδή πήγε μάλλον σε αδιέξοδο διότι εκείνοι υποστηρίζουν ότι ακόμα και αν πάρουν κάποια χρήματα δε γίνεται να διεξαχθεί το πρωτάθλημα γιατί αρκετές ομάδες - περίπου 10 έως 15 όπως λένε εκείνοι βέβαια πάντα - δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι. Από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μια συνάντηση με τον Υφυπουργό ούτως ώστε να δούμε εάν μπορεί να βρεθεί κάποια λύση όπου εγώ πιστεύω ότι μπορεί».